sloep verhuur boot leiden

Home / De leukste Dagje Uit tips / Varen in Nederland / Bootverhuur / Bootverhuur Leiden – zelf varen door de grachten in Leiden

 

Bij Bootverhuur Leiden huur je eenvoudig een moderne elektrische boot waarmee je met maximaal 8 personen per boot kan genieten van de grachten van de historische stad Leiden. De boot is eenvoudig te besturen en je hebt geen vaarbewijs nodig. Perfect om voor een ontspannende dag in Leiden met vrienden en familie.

Vaar met een huur boot door de Leidse grachten

De beste manier om de stad Leiden te zien is vanaf het water. Met een elektrische huurboot kan je eenvoudig zelf door de vele grachten van deze historische stad varen. Je vaart je eigen route (uiteraard kan je op de locatie tips voor een vaarroute krijgen).

Waarom een elektrische boot huren in Leiden

  • De huurboot is exclusief voor jouw gezelschap
  • Ontdek de stad vanaf het water en verken de groene parken ertussen
  • Stel je eigen route samen en stop en vertrek wanneer je maar wilt vanaf elke plaats
  • Neem de tijd om de waterwegen en de haltes onderweg te verkennen
  • Ontspan met een gemakkelijk te besturen, elektrische boot waarvoor geen vaarbewijs nodig is

Prijzen bootverhuur Leiden

Naast het feit dat elektrische boten eenvoudig te besturen zijn is een ander voordeel de prijs. De huurprijs bij Bootverhuur Leiden is voor 2 uur varen. De prijs is per boot dus ga je met 8 personen varen dan betaal je nog geen € 12,00 per persoon!

Let op! Het is wel belangrijk om van te voren te reserveren. Dit kan heel eenvoudig online.

Bootverhuur LeidenPrijs
2 uur boothuur€ 95,00Reserveer

Openingstijden, beschikbaarheid en reserveren

Om door de Leidse grachten te varen met je eigen huurbootje moet je van te voren reserveren. Bootverhuur Leiden is geopend van april t/m september. Hieronder zie je direct op welke tijden er nog boten te huur zijn. Reserveer direct je huurboot in Leiden.

Locatie bootverhuur Leiden

De startlocatie van Bootverhuur Leiden ligt in het centrum van de stad. Vanaf deze locatie kan je gelijk starten met het verkennen van de maar liefst 88 grachten in de binnenstad van Leiden.

 
Share this page