Rondvaart Amsterdam Lovers

Home / De leukste Dagje Uit tips / Varen in Nederland / Rondvaart / Rondvaart door de Amsterdamse grachten

 

Ga je een dagje naar Amsterdam? Dan is een rondvaart in Amsterdam een must do. Je leert de hoofdstad van Nederland namelijk pas echt te ontdekken vanaf de grachten. De rondvaart is leuk voor alle leeftijden en terwijl je vaart hoor je via een audiogids meer over de Amsterdamse grachten.

Rondvaart Amsterdam

Vanaf het water krijg je een uniek kijkje op de historische grachten van de Amsterdamse binnenstad. Je vaart langs iconische grachtenpanden en ontdekt waarom de Amsterdamse grachten een plekje hebben gekregen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Met de audiogids hoor je het verhaal van de grachtenpanden die in de Gouden Eeuw uit de grond gestampt werden in opdracht van rijke handelaren die waren aangesloten bij de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC).

Vaartijden rondvaart Amsterdam

Gedurende de dag vertrekt er zeker elke 15 minuten een rondvaartboot vanaf de locatie voor het Centraal Station Amsterdam. Hieronder een overzicht van de vaartijden:

DagOpeningstijden
Maandag09.30 -21.00 uur
Dinsdag09.30 -21.00 uur
Woensdag09.30 -21.00 uur
Donderdag09.30 -21.00 uur
Vrijdag09.30 -21.00 uur
Zaterdag09.30 -21.00 uur
Zondag09.30 -21.00 uur

Prijzen rondvaart Amsterdam

Een rondvaart door Amsterdam duurt ongeveer een uur en de prijs is leeftijdsgebonden. Per rondvaartboot zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Wij adviseren dan ook om je rondvaart op tijd te reserveren.

Rondvaart AmsterdamOnline prijs
Volwassene (14+)€ 16,00Reserveer hier
Kind (4-13)€ 8,00Reserveer hier
Kind (0-3)Gratis

Beschikbaarheid rondvaart Amsterdam

Hieronder is op de kalender direct te zien voor welke dagen en tijden er nog rondvaarten door Amsterdam beschikbaar zijn. Vervolgens kan je direct je rondvaart reserveren.

Vertrekpunt rondvaart Amsterdam

De rondvaart Amsterdam vertrekt voor het Amsterdamse Centraal Station. Deze locatie is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met de auto naar Amsterdam dan kan je bij het vetrekpunt parkeren bij Q-Park Amsterdam Centraal.

Bekijk de impressie video

Rondvaart door de Amsterdamse grachten

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page