annemieke pluktuin

Home / De leukste Dagje Uit tips / Winkelen / (H)eerlijke streekproducten / Annemieke’s Pluktuin in Hillegom

 

Wat is er leuker dan je eigen tulpen te plukken in de Bollenstreek. Dit kan bij Annemieke’s Pluktuin in Hillegom. Bij Annemieke’s Pluktuin draait het allemaal om bloemen en beleven.

Annemieke’s Pluktuin is geopend vanaf 25 maart 2024

Elk voorjaar staan er bij de pluktuin tulpen in vele kleuren en elke zomer hebben ze een grote variëteit aan snijbloemen. Kom langs en stel een mooi boeket samen uit de duizenden bloemen in de tuin. Voor je moeder of opa, voor je juf of je collega, voor je partner of gewoon voor jezelf. Maar als je alleen wilt komen om te genieten van alle kleurenpracht, dan ben je ook van harte welkom.

Tulpen plukken

Van ca maart tot eind april/midden mei kun je bij Annemieke’s Pluktuin tulpen komen plukken. In de kas staan tulpen in vele soorten en kleuren en vanaf eind maart, afhankelijk van het hollandse weer, staan ze buiten in het veld.

Stel een vrolijk boeket samen zo groot en kleurrijk als je wilt en maak daarmee jezelf of anderen blij. Ook hebben wij boeketten in onze koelcel gereed staan voor de verkoop.

Zomerbloemen plukken

Van juli t/m september kan iedereen dagelijks mooie boeketten komen plukken. Vele soorten kleurige zomerbloemen staan overzichtelijk gerangschikt in de royale tuin van ruim 3.000 m2.

Naast vele bekende zomerbloemen hebben ze bij Annemieke’s Pluktuin een grote keus uit oud-Hollandse variëteiten die in de traditionele bloemenhandel niet verkrijgbaar zijn.

Een aantal extra brede paden maakt de tuin geschikt voor bezoekers met een rollator en rolstoelgebruikers.

Adresgegevens

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page