Home / De leukste Dagje Uit tips / Winkelen / (H)eerlijke streekproducten / Dahlia Showtuin van I Love Dahlia in Hillegom

 

Verwonder je over de schoonheid en veelzijdigheid van de zomerbloem de Dahlia bij een van de grootste dahlia bedrijven uit de Bollenstreek. Leer alles over de Dahlia en het maken van een dahlia boeket tijdens een workshop of kom selfies maken in de kleurrijke dahlia showtuin.

Dahlia workshop

Tijdens de dahlia workshop leer je alles over de veelzijdige dahlia zomerbloem. De workshop wordt gegeven in de inspirerende dahlia showtuin. Je plukt je eigen favoriete bloemen uit de tuin waarmee je onder professionele begeleiding je eigen dahlia boeket maakt dat je na afloop van de workshop uiteraard mee naar huis mag nemen.

Workshop (duur 2,5 uur)

  • Uitleg van dahlia stek naar knol naar bloem
  • Je eigen favoriete bloemen vers uit de tuin snijden
  • Ervaren bloemiste begeleidt en geeft praktische tips zodat iedereen met een mooi boeket naar huis gaat
  • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Workshop locatie ook ook goed bereikbaar met de trein en fiets.

Wanneer is de workshop?

Er zijn meerdere workshop dagen ingepland. Hieronder het overzicht van de dagen waarop je een workshop kan doen. Een workshop gaat door indien er minstens 6 personen aangemeld zijn.

Dahlia selfie en showtuin

Wil je geen workshop maar wel een mooie foto van de dahlia zomerbloemen dan kan je voor € 2,00 ook de showtuin bezoeken. Je krijgt dan ook de schitterende dahlia catalogues en een mooie dahlia poster. Je kan ook leuke selfies maken met de kleurrijke achtergrond.

De dahlia showtuin is geopend op doordeweekse dagen vanaf 8.00 uur tot 18:00 uur. De showtuin is ook leuk als onderdeel van de Flower Tour zomer fietsroute door de Bollenstreek.

Groepen

Voor groepen vanaf 8 personen is het ook mogelijk om speciale maatwerk arrangement te regelen eventueel in combinatie met een Flower Tour. Neem hiervoor contact op met via deze contact pagina.

Adres

  • I Love Dahlia / Fred de Mulder
  • Pastoorslaan 30a 
  • Hillegom

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page