Home / De leukste Dagje Uit tips / Winkelen / (H)eerlijke streekproducten / Showtuin bloembollen van TulipStore.eu

 

De showtuin van Tulip Store is in Voorhout te bezoeken tijdens de opening van de Bloementuin Keukenhof. Bekijk de nieuwste soorten tulpen en bestel gelijk je voorjaarsbloemen voor het eind van het jaar.

De showtuin is te vinden op het terrein van Bloembollenkwekerij De Tulperij in Voorhout. Bij de showtuin zie je de nieuwste bloembollen die ook gelijk online te bestellen zijn. De bloembollen worden vervolgens in september verstuurd waarna je de bloembollen kan planten in je tuin.

10% korting op bloembollen

Tulip Store is een online website gespecialiseerd in de nieuwste soorten tulpen en vele zelfgemaakte mixen. Naast tulpen heeft de website ook een zeer interessant aanbod van narcissen, hyacinten, overige bloembollen en Gift items. Via Bollenstreek.nl krijg je maar liefst 10% korting (bij een minimale bestelling van € 27,50). Hiervoor hoef je alleen maar de actiecode BOLLENSTREEK te gebruiken tijdens het bestellen.

Locatie Showtuin Tulip Store

De Lente Showtuin is te vinden bij Bloembollenkwekerij De Tulperij

  • Oude Herenweg 16B
  • 2215 RZ Voorhout


Tips voor een bezoek aan de bloemen van NederlandTips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page