Showtuin TulipStore Voorhout

Home / De leukste Dagje Uit tips / Winkelen / (H)eerlijke streekproducten / Tulpenshowtuin van TulipStore.eu

 

De tulpenshowtuin bollenstreek van Tulip Store is gratis te bezoeken van 6 april t/m 12 mei 2024. In de tulpenshowtuin kan je vrij rondlopen tussen de meer dan 500 verschillende tulpensoorten en mixen. Verwonder je over de nieuwste soorten tulpen en bestel gelijk je voorjaarsbloemen voor je eigen tuin. Uiteraard kan je in de showtuin ook geweldige tulpenfoto’s maken.

In 2024 is de showtuin van TulipStore.eu nog groter met meer dan 500 verschillende soorten tulpen en mixen. Je ziet bestaande maar ook veel nieuwe soorten tulpen. De mixen worden door TulipStore.eu zelf samengesteld en zijn erg populair. Er zijn mixen met dezelfde bloeitijd en met verschillende bloeitijden.

De grote showtuin ligt middenin de tulpenvelden die je ook kunt bewonderen. Bij de showtuin licht een overzicht van de tulpen en hoe deze te bestellen zijn. Via de kortingscode hieronder krijg je 5 procent korting op je bloembollen bij TulipStore.eu.

Openingstijden tulpenshowtuin


De showtuin is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend van 6 april t/m 12 mei 2024.

Locatie showtuin

De showtuin is gelegen aan de Loosterweg Zuid 23  in Lisse en ligt midden tussen de tulpenvelden. Er is gratis parkeergelegenheid. Ook met de fiets is de showtuin goed bereikbaar. Met de Tulpenroute fiets je ook langs deze mooie showtuin.

5% korting op bloembollen

Tulip Store is de online website gespecialiseerd in de nieuwste soorten tulpen en vele zelfgemaakte mixen. Naast tulpen heeft de webshop ook een zeer interessant aanbod van narcissen, hyacinten, overige bloembollen en Gift items. Via Bollenstreek.nl krijg je maar liefst 5% korting (bij een minimale bestelling van € 27,50). Hiervoor hoef je alleen maar de actiecode BOLLENSTREEK te gebruiken tijdens het bestellen.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page