De zomerse bloemenvelden bij de Canna Kwekerij zijn een exotisch gezicht. De Canna bloemenvelden zijn minstens zo mooi als de bollenvelden in april. Kom ook de tropische Canna bewonderen in De Zilk.


Kleurrijk met oosterse tintje

Canna en Vaste plantenkwekerij van Haaster is een zeer gespecialiseerde kwekerij van hoofdzakelijk Canna’s, gevestigd in het kleine dorpje de Zilk.

Anno 1980 is Cannakwekerij Van Haaster uitgegroeid tot een gerenomeerd teelt- en handelsbedrijf in Canna’s en vaste planten. Ruim 30 jaar geleden zijn ze succesvol gestart met het leveren van Canna’s aan de groothandel en hebben zelf ook een eigen export van Canna’s.

Zomerse rondleiding

Canna kwekerij van Haaster is een verrassende en inspirerende locatie voor groepsexcursies in het najaar. Ze ontvangen groepen toeristen en belangstellenden op ons bedrijf in het bloeiseizoen van 20 juli t/m 15 oktober. Ze vertellen over het bedrijf en over de planten en de gasten krijgen alle gelegenheid om foto’s te maken tussen de bloeiende Canna’s.   

Adres

  • Van Haaster Canna Kwekerij
  • Zilkerbinnenweg 78A
  • 2191 AE De Zilk
  • website

Flower Tour fietsroute

Canna Kwekerij van Haaster ligt langs de zomereditie van het Flower Tour. Combineer je bezoek aan Van Haaster met een prachtige fietsroute, waar je andere zomerbloemen in Bollenstreek ontdekt en het strand- en duingebied kunt bezoeken.Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page