Winkelhart Zeezijde Katwijk

Home / De leukste Dagje Uit tips / Winkelen / Winkelcentra / Winkelhart Zeezijde in Katwijk aan Zee

 

Winkelhart Zeezijde ligt in het centrum van Katwijk aan Zee en is het grootste winkelgebied dat direct aan zee gelegen is. Kom gezellig winkelen bij het grote aanbod aan lokale winkels. Uiteraard ontbreken de bekende winkelketens ook niet in Katwijk.

Combineer een dagje strand met gezellig winkelen in het Winkelhart Zeezijde. Het Winkelhart ligt op een unieke locatie, ingeklemd tussen de duinen en de zee. Het heeft alles voor een heerlijk dagje uit: shoppen, hoppen en smullen! 

Meer dan 100 winkels

In het centrum van Katwijk kan je winkelen bij meer dan 100 winkels met een zeer ruim aanbod aan producten. Shoppen doe je bij de bekende winkelketens, maar ook bij de zelfstandige winkeliers met hun eigen specialiteiten.

Eten & drinken

Wil je tijdens of na het winkelen een hapje en een drankje doen? Ook dat kan in het centrum van Katwijk. Wie aan Katwijk denkt, denkt aan vis. Je vind er dan ook heerlijke visgerechten, maar ook voor appeltaarten op het strand of een lekkerste steak of salade op de boulevard kan je in Katwijk terecht.

Bezienswaardigheden

Wil je tijdens je dagje Katwijk meer te weten komen over de geschiedenis. Neem dan een kijkje in het Katwijks Museum. Aan de rand van het Winkelhart staat ook de Oude Kerk en wil je een prachtig uitzicht over zee? Dan ligt op loopafstand van de winkels de markante Vuurbaak.

Bereikbaarheid Winkelhart Zeezijde

In Katwijk is een gloednieuwe parkeergarage gebouwd aan de boulevard, ín het duin. Je kan je auto hier heerlijk koel parkeren, terwijl jezelf het gezellige winkelcentrum Zeezijde bezoekt of je handdoek uitspreidt voor een dagje aan het strand!

Er zijn 663 plaatsen, waaronder enkele met een oplaadpunt voor je elektrische auto. De garage is 24 uur per dag geopend. Je betaalt € 1,80 per uur of € 10 voor een dagkaart (alleen pinbetalingen!). Op zondag kan je hier gratis parkeren.

Is deze garage vol? Op twee minuten afstand vindt u nóg 2 parkeergarages: Garage Tramstraat en Garage Princehaven.

Het adres van de parkeergarage is:

Ingang Noord: Boulevard Zeezijde 13, 2225 BB Katwijk ZH
Ingang Zuid: Boulevard Zeezijde 27, 2225 BB Katwijk ZHTips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page