Zwembad de waterkanten in Lisse

Home / De leukste Dagje Uit tips / Zwembaden en zwemmeren / Zwembaden / Zwembad de Waterkanten in Lisse

 

Zwemmen tussen de tulpen? Het kan bij de Waterkanten in Lisse. Een van de leukste binnenzwembaden van de Bollenstreek. Het moderne zwembad biedt veel faciliteiten. Zo is er een peuterbad, een stroomversnelling, een whirlpool, een wedstrijdbad, een recreatiebad en een snelle waterglijbaan.

Zwembad in Lisse

Lisse is wereldwijd bekend om de tulpen en zodra je dit zwembad in Lisse binnenloopt herken je meteen de tulpendesigns en de kleurlijnen van de bloemenvelden. Dit maakt het zwembad direct herkenbaar.

Wedstrijdbad in Lisse

Zwembad de Waterkanten beschikt over een 6-baden wedstrijdbad van 25 meter met beweegbare bodem en een duikplank. Verder is er een instructiebad met beweegbare bodem, een recreatief bad met bubbelbanken en een stroomversnelling.

60 meter glijbaan

Uniek is de 60 meter lange glijbaan. Waarbij je als je naar boven loopt door de tulpen loopt. De glijbaan is een van de snelste glijbanen in de Bollenstreek.

Peuterbad

Naast de glijbaan het het zwembad ook nog een peuterbad met verschillende speeltoestellen. Kortom, voor ieder wat wils!

Buiten zwemmen?

Dit zwembad in Lisse heeft geen buitenbad. Er is een kleine gedeelte waar je naar buiten kan maar het zwembad is voornamelijk gericht op binnen zwemmen en spelen.

Hoe kom je er

Met de auto

Navigeer naar adres Sportlaan 21 in Lisse. Onder het zwembad (en de sporthal) is een ruime gratis parkeergarage waar je kan parkeren.

Met het openbaar vervoer

Voor het Zwembad is een bushalte. O.a. buslijn 50 stopt daar. (bushalte Sportlaan Lisse) vandaar is het nog 2 minuten lopen naar De Waterkanten.

Adresgegevens

  • Zwembad de Waterkanten
  • Sportlaan 21
  • Lisse
  • Website

Alle zwembaden in de Bollenstreek

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page