nieuw zwembad katwijk

Home / De leukste Dagje Uit tips / Zwembaden en zwemmeren / Zwembaden / Zwembad Katwijk – Aquamar

 

Katwijk heeft met het zwembad Aquamar een van de leukste zwembaden in de Bollenstreek. Het nieuwe zwembad heeft vele activiteiten zoals een interactieve glijbaan, een ruime whirlpool, een waterkreek en een Turks stoombad.

In zwembad Aquamar in Katwijk is voor iedereen iets leuks te beleven. Sportieve zwemmers nemen een duik in het fraaie overdekte 25-meter sportbad. Sensatiezoekers glijden van de gave interactieve glijbaan van 78 meter van het recreatiebad. Tijd voor ontspanning? Geniet dan van de whirlpool. Na het zwemmen kun je ontspannen op een van de terrasjes langs het zwembad.

Buitenzwembad Katwijk

Zwembad Katwijk heeft naast drie zwemgedeeltes binnen een leuke waterspeeltuin en een ligweide buiten. Zo kan jong & oud bij mooi weer genieten van het water.

Tarieven nieuwe zwembad Katwijk

De onderstaande tarieven gelden voor het nieuwe zwembad en zijn geldig t/m 31 december 2022.

  • Los bad recreatief/ banen zwemmen – € 5,90
  • Los bad recreatief zwemmen t/m 3 jaar – € 3,80

Bereikbaarheid zwembad Katwijk

Het zwembad in Katwijk  is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Bij het zwembad zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Voor de deur stoppen ook verschillende lijnbussen. Je vindt zwembad Aquamar aan de Piet Heinlaan 5 in Katwijk aan Zee.

Adresgegevens

  • Zwembad Katwijk – Aguamar
  • Piet Heinlaan 5
  • Katwijk aan Zee
  • Website

Alle zwembaden in de Bollenstreek

Meer in Katwijk aan Zee

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page