feestweken noordwijk, lisse, sassenheim, hillegom, voorhout, katwijk, noordwijkerhout, de zilk

Home / Blog / Feestweken en Najaarsfeesten in de Bollenstreek

 

Vanaf half augustus starten de feestweken en najaarsfeesten in de Bollenstreek. Bijna anderhalve maand lang worden er leuke activiteiten georganiseerd in de verschillende dorpen.

Let op: door de corona maatregelen zijn de meeste feestweken anders dan andere jaren. Bekijk bij de organisatie van de feestweek welke activiteiten er wel en niet doorgaan.

Najaarsfeesten Katwijk a/d Rijn

Op 21 augustus tot en met 28 augustus is het Katwijk die begint met de najaarsfeesten. Helaas heeft de Oranjevereniging Katwijk moeten besluiten om de meeste evenementen te cancellen i.v.m. de corona beperkingen tot eind augustus.

Feestweek Noordwijk

In 2021 zal er helaas weer geen feesttent neer gezet worden op het Verkadeplein. De huidige coronaregels staan een meerdaags festivalterrein helaas niet toe. Gelukkig mag de Kermis in Noordwijk in 2021 wel doorgaan. Deze leuke kermis is te bezoeken vanaf woensdag 30 augustus t/m zaterdag 4 september.

Feestweek de Zilk

De Feestweek is traditioneel eind augustus begin september. Het is nog niet duidelijk of en welke activiteiten er in De Zilk worden georganiseerd.

  • Kijk op de Facebook van de feestcommissie voor het laatste nieuws.

Oranjefeesten Noordwijkerhout

De Oranjefeesten in Noordwijkerhout worden gehouden van 7 t/m 9 september 2021. In 2021 kunnen helaas niet alles activiteiten plaats vinden. Wel zal de jaarmarkt Noordwijkerhout op 7 september doorgaan in het centrum van het bloemendorp.

Feestweek Hillegom

Najaarsfeesten in Hillegom zijn van 11 september tot en met 19 september 2021
De Kermis van 16 september tot en met 19 september 2021 is helaas geannuleerd
De Kortebaandraverij op vrijdag 17 september 2021 is helaas geannuleerd

Najaarsfeesten Voorhout

De Najaarsfeesten in Voorhout worden gehouden van 11 t/m 18 september. De kermis in Voorhout begint op 15 september tot en met 18 september 2021.

  • Bekijk het laatste nieuws op de Facebook pagina van de Oranje Vereniging Voorhout

Oranjefeesten Sassenheim

De Najaarsfeesten in Sassenheim worden gehouden van 18 september t/m 25 september. De kermis in Sassenheim begint op 22 september tot en met 25 september 2021.

  • Bekijk het laatste nieuws op de Facebook pagina van de Oranje Vereniging Sassenheim

Feestweek Lisse

De feestweken in de Bollenstreek worden afgesloten door de Feestweek Lisse. Meer dan 90 evenementen zorgen voor plezier voor jong en oud. De Feestweek Lisse 2021 is begint op 23 september t/m 30 september. De kermis in Lisse begint op 28 september tot en met 30 september. De kermis in Lisse is de grootste kermis van de Bollenstreek.

  • Bekijk het laatste nieuws op de Facebook pagina van de Harddraverij vereniging Lisse

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page