Strandhuis van Logeren aan Zee Katwijk

Home / Overnachten / Strandhuisje aan Zee / Logeren aan Zee Beach Bungalows in Katwijk

 

Op het strand van Katwijk Noord zijn 15 unieke strandhuisjes te huur, voor een korte of langere vakantie. De Beach Bungalows bieden je zo de gelegenheid om eens lekker bij te komen op een unieke vakantielocatie in Nederland. Dichterbij de zee en het strand kan je niet verblijven.

Stel je jezelf eens voor… ’s Ochtends wakker worden door het ruisen van de zee in een luxe strandbungalow aan het strand van Katwijk. Lekker ontspannen met een bakje koffie op je bank met uitzicht over de Noordzee met, op een verdwaalde zeemeeuw na, de rust van het verlaten strand. Of misschien even lekker ontbijten bij het naastgelegen strandpaviljoen ‘het Wantveld’. Na een lekker dagje Noordzee strand, niet in de file naar huis, maar bijkomen op het terras van ons paviljoen. Het kan allemaal. Echter, je moet wel tijdig reserveren, want Logeren aan Zee heeft slechts 15 strandbungalows op een unieke lokatie aan het strand van Katwijk.

Contactgegevens

  • Strandbugalows Logeren aan Zee
  • Noordduinseweg 6
  • 2221 BL Katwijk ZH
  • Reserveren

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page