Camping Vogelenzang zwembad
 

Camping Vogelenzang is een echte familiecamping. ligt verscholen in het groen en omzoomd door bos, weiden en bollenvelden tussen het dorp Vogelenzang en de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Camping Vogelenzang

Camping Vogelenzang is een rustige familiecamping gelegen op het gelijknamige landgoed. De camping wordt niet alleen bezocht vanwege het natuurschoon, maar tevens door de centrale ligging ten opzichte van de Randstad en niet te vergeten de nabijheid van het strand.

kamperen11

Er zijn ook diverse mogelijkheden voor sport en recreatie op het terrein. Er is een sportveld, een openlucht 25 meter zwembad, een kinderzwembad, een speelterrein en een recreatiegebouw.

Animatie bij Camping Vogelenzang

Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie heeft de familiecamping een leuk animatieprogramma voor jong en oud!.

Zwembad Camping Vogelenzang

De camping heeft een heerlijk verwarmd openluchtzwembad (25m bij 12m en 1.40m diep). Dit zwembad is tussen half mei en half september geopend. (afhankelijk van (weers)omstandigheden. Ook is er een verwarmd kinderzwembad (ongeveer 40m² en 40cm diep).

Plattegrond Camping Vogelenzang

Adres

Familiecamping Vogelenzang
Tweede Doodweg 17
2114 AP Vogelenzang

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page