Landal groene hart

Home / Overnachten / Vakantieparken en campings in de buurt van het strand / Vakantiepark Landal in het Groene Hart

 

Geniet in Vakantiepark Landal Reeuwijkse Plassen van het typische Hollandse landschap midden in het Groene Hart en vlak bij de Bollenstreek en verschillende historische Nederlandse steden. Op dit nieuwe park geniet je het hele jaar door van een onvergetelijke vakantie. Vanuit je woning aan het water vaar je via de vaart zo de plassen op.

Landal De Reeuwijkse Plassen is in korte tijd een van de populairste Landal vakantieparken in Nederland. Naast de mooie bungalows en de moderne voorzieningen is de centrale ligging een zeer belangrijke reden waarom dit Landal bungalowpark zo populair is.

Moderne vakantiebungalows aan het water

Bij Landal De Reeuwijkse Plassen overnacht je in moderne vakantiebungalows die allemaal direct aan het water gelegen zijn. Er zijn 23 verschillende soorten bungalows. Er zijn 2- tot 20 persoons bungalows en speciale kinderbungalows. In totaal heeft het vakantiepark 283 bungalows.

Plattegrond Landal Reeuwijkse Plassen / Groene Hart

Landal met binnenzwembad en zwemmeer

Het vakantiepark heeft een modern overdekt zwembad waar jong en oud van kunnen genieten. Wil je liever in de buitenlucht zwemmen dan loop je naar het recreatiestrand voor een frisse duik in het water. Vanaf uw woning kan je ook lekker met je voeten in het water zitten.

Faciliteiten voor kinderen

Naast het mooie binnenzwembad en de waterrecreatie mogelijkheden op het vakantiepark is er ook een natuurspeeleiland en een indoor speelparadijs.

Praktische info

  • Landal De Reeuwijkse Plassen
  • Verlengde Breevaart 3
  • 2811 LR Reeuwijk Nederland
  • Tel. +31-(0)182 23 51 10
  • Website

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page