Keukenhof test dagen

Home / Blog / Keukenhof geopend tijdens testweekenden op 9 t/m 11 april en 16 t/m 18 april.

 

Bloemenpark Keukenhof mag op twee weekenden beperkt open voor publiek. Dit is onderdeel van een programma Testen voor Toegang van de overheid om Nederland weer geleidelijk te openen. 

De tickets voor de testdagen zijn snel uitverkocht. Alleen voor vrijdag 16 april zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. Geen tickets maar wil je wel de bloemen bekijken? Bekijk dan onze tips over wat er mogelijk om de tulpenvelden te bezoeken zonder te hoeven testen.

Keukenhof mag dit testweekend slechts 5.000 bezoekers per dag ontvangen. Zij moeten uiterlijk 40 uur voorafgaand aan hun bezoek getest worden. Dat kan alleen op een aantal vastgestelde testlocaties in het land. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Daarnaast kopen bezoekers online een ticket voor Keukenhof met een vaste aankomsttijd. Alle reguliere coronamaatregelen zijn van toepassing.

“Wij zijn blij dat deze eerste stap gezet mag worden en we hopen later dit voorjaar alsnog meer bezoekers te kunnen ontvangen”, aldus Keukenhof directeur Bart Siemerink. “We laten graag zien dat mensen in Keukenhof veilig een wandeling kunnen maken. We hebben afgelopen weken overal gepleit voor onze openstelling en we zijn blij dat nu een aantal bezoekers kan genieten van het park. Keukenhof staat in volle bloei en iedereen wil graag zelf de bloemenpracht beleven.”

Combineer je bezoek aan Keukenhof met een overnachting in een hotel, b&b of vakantiepark. Kijk hier voor onze tips.

Mensen die gebruik willen maken van deze unieke kans om Keukenhof te bezoeken, boeken hun tickets via deze ticketshop.

Het testen op corona gebeurt bij ruim 100 aangewezen testlocaties bij het land. Op het parkeerterrein van Keukenhof wordt nu ook een testlocatie gebouwd zodat de inwoners in het gebied rond Keukenhof makkelijk dicht bij huis een test kunnen doen die nodig is voor toegang tot het park.

Stappenplan Dagje Keukenhof tijdens de testdagen

Wil jij ook genieten van een dagje Keukenhof? Hoe werkt het? Zie het in onderstaande 5 stappen.

1.    Koop je tickets vooraf online en kies je bezoek dag en tijd van aankomst bij Keukenhof. Tickets zijn verkrijgbaar in deze webshop

2.    Maak vervolgens een testafspraak op testenvoortoegang.nl voor een gratis test. Let op:

  • Het testresultaat mag bij je toegang tot Keukenhof maximaal 40 uur oud zijn.
  • Testen kan uitsluitend na een afspraak via bovenstaande link bij een speciaal hiervoor aangewezen testlocatie.
  • Een vaccinatiebewijs, een negatieve test van een andere testlocatie óf een negatieve zelftest gelden niet als testbewijs om Keukenhof te kunnen bezoeken.

Na de test krijg je binnen een uur de testuitslag via e-mail. Er is ook een teststraat van Testen voor Toegang op het parkeerterrein van Keukenhof.

3.    Download de CoronaCheck-app op je smartphone via de App Store (Apple) of Google Play Store (Android).

4.    Vul de code in die je in de email met de testuitslag hebt ontvangen in de CoronaCheck-app: je ontvangt dan gelijk een digitaal testbewijs.

5.    Bezoek op de geboekte dag en tijd Keukenhof en toon:

  • Het testbewijs in de CoronaCheck-app (de negatieve testuitslag)
  • Je Keukenhof toegangsticket
  • Je identiteitsbewijs

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page