Boek over Dahlia's

Home / Blog / Lees alles over de dahlia in het boek ‘De Liefde voor Dahlia’s’

 

De dahlia is een van de meest veelzijdige bloemen en wordt steeds populairder. Wil je alles weten over deze schitterende zomerbloem? Dan is er nu het boek ‘De Liefde voor Dahlia’s’.

De dahlia is een bloem die opvalt en die maandenlang de mooiste bloemen geeft. Als eerbetoon aan deze bijzondere bloem is er nu het boek De Liefde voor Dahlia’s. Dit boek staat vol inspiratie, interviews en praktische tips voor het planten van deze prachtige bloemen. Lees over de geschiedenis van de dahlia tot de duurzame kweek en veredeling van de bloemen. Het boek is gemaakt door Linda van der Slot, Marlies Weijers (Fam Flower Farm) en Katja Staring (Daily Greenspiration). De passie voor de dahlia blijkt wel door de schitterende en sensationele foto’s en leuke teksten.

Perfect cadeau

De Liefde voor Dahlia’s – dat zowel beschikbaar is in het Nederlands als in het Engels – bevat 224 pagina’s en is voorzien van een hardcover. Het boek is een ideaal cadeau voor liefhebbers van bloemen en tuinieren.

De Liefde voor Dahlia’s is verkrijgbaar bij bol.com en wordt gratis verstuurd.

Nederlandse editie€ 29,99Koop online
Engelse editie€ 28,99Koop online

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page