Keukenhof Express Bus

Home / Openbaar Vervoer / Reis met de Keukenhof Bus naar Keukenhof en de tulpenvelden / Keukenhof Bus 50 (Arriva) vanuit Haarlem, Heemstede en Hillegom

 

Vanuit Bloemenstad Haarlem ben je snel bij de tulpenvelden en Bloemenpark Keukenhof. Met de Keukenhof bus (lijn 50) reis je eenvoudig vanuit de plaatsen Haarlem, Heemstede en Hillegom naar het bloemenpark en de tulpenvelden in Lisse. Voor deze bus is ook een voordelig combi-ticket beschikbaar. Tijdens het Keukenhof seizoen kan je op zaterdag en zondag ook reizen met de Keukenhof Express bus 850.

Vanuit Haarlem, Heemstede en Hillegom naar Keukenhof met Bus 50

De lijnbus 50 van Haarlem naar Leiden wordt in het Keukenhof seizoen ingezet als Keukenhof bus. Het is de manier om vanuit Haarlem, Heemstede en Hillegom eenvoudig en voordelig naar Keukenhof te reizen. Er zijn voor bus 50 speciale combi-tickets beschikbaar waarmee je geld en tijd bespaart. Het combi-ticket is namelijk inclusief een toegangskaartje voor Keukenhof.

  • Veel opstaplocaties in Haarlem, Heemstede, Bennebroek en Hillegom
  • Keukenhof combi-ticket bespaart je tijd en geld en kan je tonen op je mobiele telefoon
  • Geen vaste tijd voor terugreis. Je kan dus zo lang in Keukenhof blijven als je wilt
  • Geniet van het landschap tijdens je busreis

Prijzen en tickets Keukenhof bus 50

Er zijn speciale combi-tickets beschikbaar waarbij je een retour busticket (heen en terug) en een ticket voor Keukenhof koopt. Naast het prijsvoordeel hoef je niet voor een aankomsttijd bij Keukenhof te kiezen.

Combi ticket Keukenhof + dagticket bus 50Prijs
Volwassenen (18+)€ 31,00Koop ticket
Kinderen (4-17)€ 17,50Koop ticket
Kinderen (0-3)Gratis

Dienstregeling Keukenhof bus 50

Bus 50 rijdt tijdens het Keukenhof seizoen elke dag en 4 keer per uur. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op een bus. Reserveer een tijdslot voor bus 50 en je kan 60 minuten voor en 60 minuten na je tijdslot met bus 50 reizen. Het eerste tijdslot is om 7.30 uur en de laatste is om 18.00 uur. Je hoeft voor de terugreis geen tijdslot te kiezen en kan dus terugreizen op het moment dat jij dat wilt.

Bushaltes lijn 50 naar Keukenhof

Uitstappen bij bushalte De Nachtegaal en vandaar is het 5 minuten lopen naar Keukenhof

Buslijn 50 heeft veel bushaltes in Haarlem, Heemstede en Hillegom. Hieronder hebben we enkele populaire opstaplocaties op een rij gezet met daarbij de hotels die in de buurt liggen van deze vertrekplaatsen. Voor Keukenhof stap je uit bij bushalte Meer en Duin in Lisse. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de hoofdingang van Keukenhof.

Bushaltes lijn 50Naam accommodatieCombi ticket
Haarlem
Centraal Station HaarlemHotel Lion d’OrKoop ticket
Boutiquehotel Staats
RaaksbrugRAECKSKoop ticket
the niu Dairy
MAF Haarlem
Hôtel Frenchie
TempelierstraatCarlton Square Hotel
V. OldenbarneveltlaanBoutique Hotel ‘t Vosje
Hillegom
BethlehemlaanHouse of Tulips (B&B)Koop ticket
van NispenparkHotel Villa FloraKoop ticket
WilsonwegDe Groene Bollenschuur (B&B)Koop ticket

Alle bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden

Vanuit meerdere steden rijden er bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden. Hieronder zie je een handig overzicht met alle busverbindingen voor het tulpenseizoen in 2024.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page