Keukenhof Express Bus

Home / Openbaar Vervoer / Reis met de Keukenhof Bus naar Keukenhof en de tulpenvelden / Keukenhof Bus 50 (Arriva) vanuit Haarlem, Heemstede en Hillegom

 

Vanuit Bloemenstad Haarlem ben je snel bij de tulpenvelden en Bloemenpark Keukenhof. Met de Keukenhof bus (lijn 50) reis je eenvoudig vanuit de plaatsen Haarlem, Heemstede en Hillegom naar het bloemenpark en de tulpenvelden in Lisse. Tijdens het Keukenhof seizoen kan je ook reizen met de Keukenhof Express bus 850.

In 2024 kan je voor bus 50 geen combi-ticket kopen. Je moet je busticket dus betalen door in te checken in de bus (met je bankpas, mobiel of OVChipkaart). Reserveer wel vooraf je Keukenhof ticket

Vanuit Haarlem, Heemstede en Hillegom naar Keukenhof met Bus 50

De lijnbus 50 van Haarlem naar Leiden wordt in het Keukenhof seizoen ingezet als Keukenhof bus. Het is de manier om vanuit Haarlem, Heemstede en Hillegom eenvoudig en voordelig naar Keukenhof te reizen. Er zijn voor bus 50 geen speciale combi-tickets beschikbaar maar je kan eenvoudig betalen in de bus via OVPay.

  • Veel opstaplocaties in Haarlem, Heemstede, Bennebroek en Hillegom
  • Geen vaste tijd voor terugreis. Je kan dus zo lang in Keukenhof blijven als je wilt
  • Geniet van het landschap tijdens je busreis
  • Je betaald gewoon met je OV Chipkaart of mobiele telefoon (OVPay)
  • Exclusief Keukenhof tickets. Reserveer je Keukenhof tickets hier

Prijzen en tickets Keukenhof bus 50

Er zijn in 2024 geen speciale combi-tickets beschikbaar waarbij je een retour busticket (heen en terug) en een ticket voor Keukenhof koopt. Je betaalt de bus gewoon als elke andere openbaar vervoer bus. Je kan in de bus in- en uitchecken met je mobiele telefoon, Bankpas of OV Chipkaart. Reserveer wel vooraf je Keukenhof ticket. Bekijk hieronder de beschikbaarheid en reserveer direct je Keukenhof ticket.

Bekijk hieronder eenvoudig de beschikbaarheid van Keukenhof ticket en reserveer direct jouw bezoek aan Keukenhof.

Dienstregeling Keukenhof bus 50

Bus 50 rijdt tijdens het Keukenhof seizoen elke dag en 4 keer per uur. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op een bus.

Bushaltes lijn 50 naar Keukenhof

Uitstappen bij bushalte Lisse Meer en Duin en vandaar is het 5 minuten lopen naar Keukenhof

Buslijn 50 heeft veel bushaltes in Haarlem, Heemstede en Hillegom. Hieronder hebben we enkele populaire opstaplocaties op een rij gezet met daarbij de hotels die in de buurt liggen van deze vertrekplaatsen. Voor Keukenhof stap je uit bij bushalte Meer en Duin in Lisse. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de hoofdingang van Keukenhof.

Bushaltes lijn 50Naam accommodatie
Haarlem
Centraal Station HaarlemHotel Lion d’Or
Boutiquehotel Staats
RaaksbrugRAECKS
the niu Dairy
MAF Haarlem
Hôtel Frenchie
TempelierstraatCarlton Square Hotel
V. OldenbarneveltlaanBoutique Hotel ‘t Vosje
Hillegom
BethlehemlaanHouse of Tulips (B&B)
van NispenparkHotel Villa Flora
WilsonwegDe Groene Bollenschuur (B&B)

Alle bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden

Vanuit meerdere steden rijden er bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden. Hieronder zie je een handig overzicht met alle busverbindingen voor het tulpenseizoen in 2024.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page