Lisse parkeren

Home / Parkeren in de Bollenstreek / Parkeren in Lisse

 

Parkeren in Bloemendorp Lisse is eenvoudig en voordelig. Op verschillende populaire bestemmingen zoals Bloemenpark Keukenhof zijn uitgebreide parkeergelegenheden aangelegd om je bezoek van Lisse met een auto te vergemakkelijken. Hieronder lees je onze tips voor parkeren in Lisse.

Parkeren in het centrum van Lisse

Parkeren met de P-ring

Om te parkeren kan je het beste de P-ring borden volgen in het centrum. Via deze parkeerroute kom je snel bij een van de vele parkeervoorzieningen in het centrum van Lisse. Er zijn twee parkeergarages waar gratis geparkeerd kan worden (met parkeerschijf). De grootste is parkeergarage Blokhuis (P1) en de andere is Parkeergarage Madelief (P12).

Langer dan twee uur parkeren

De parkeerplaatsen in de ‘blauwe’ zone hebben een maximale parkeertijd van 2 uur (met blauwe schrijf). Deze zones zijn actief op de volgende dagen en tijden:

  • Maandag: 08:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 08:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 08:00 – 21:00 uur (koopavond)
  • Vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 08:00 – 18:00
  • Zondag: geen blauwe zonetijden van kracht.

Buiten bovenstaande tijden is er dus geen limiet van 2 uur.

Er zijn echter ook parkeerterreinen waar je onbeperkt mag parkeren. Dit kan bij P8 en P10.

Parkeren bij Keukenhof

Tijdens de opening van Keukenhof is het grote Keukenhof parkeerterrein geopend. Je kan daar een dag parkeren voor slechts € 6,00. Het bloemenpark ligt op slechts 1 kilometer van het centrum van Lisse. Parkeertickets zijn hier online verkrijgbaar.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page