Ticketverkoop voor hotels

Home / Ticketverkoop voor hotels, b&b’s en vakantieparken

 

Als gastvrije accommodatie wilt u uw gasten de best mogelijke service bieden. Het verkopen van tickets, bijvoorbeeld voor Bloemenpark Keukenhof, is daarbij vaak een onderdeel van de dienstverlening. Doordat steeds meer attracties en musea werken met dagtickets en tijdsloten is het lastiger geworden om deze service aan te bieden. Een eigen ticketshop is hiervoor een ideale oplossing.

Ticketverkoop aan uw gasten

Veel hotels, b&b’s en vakantieparken verkopen tickets van bijvoorbeeld Keukenhof en andere attracties, musea en activiteiten aan hun gasten. Doordat attracties moeten werken met een maximum aantal bezoekers en het verplicht reserveren van een specifieke dag en een aankomsttijd is dit voor veel accomodaties moeilijker geworden. Waar in het verleden nog fysieke toegangskaarten op voorraad gehouden konden worden is dit bij de meeste attracties helaas niet meer mogelijk.

Oplossing: uw eigen ticketshop

Wij hebben hiervoor een oplossing waarmee u een extra service aanbied aan uw gasten en tegelijk extra omzet kan genereren. Via een online ticketshop, die eventueel met uw eigen logo gepersonaliseerd kan worden, kunt u tickets verkopen voor Keukenhof maar ook voor andere musea, attracties en tours in de buurt van uw accommodatie. Voor elke verkoop krijgt u 8 procent commissie. Gasten kopen de tickets met hun eigen telefoon en u heeft er dus weinig tot geen handelingen voor uit te voeren.

Beschikbaarheid direct zichtbaar

Via uw ticketshop is ook direct de beschikbaarheid te bekijken voor een specifieke dag en aankomsttijd. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld de beschikbaarheid van Keukenhof tickets op uw eigen website te tonen.

Snel en kosteloos beginnen

Voor het gebruik van het platform zijn geen investeringen nodig en is binnen enkele werkdagen te realiseren. Wij regelen alles voor u en u hoeft alleen uw gasten te attenderen op uw ticketshop. Indien gewenst kunnen wij u daar ook over adviseren. 

Aanbod in de ticketshop

Uw ticketshop heeft al een uitgebreid aanbod aan attracties, musea en tours en wordt steeds uitgebreid met nieuwe activiteiten. Een belangrijke attractie is Keukenhof maar ook attracties zoals Artis en musea zoals Het Van Gogh museum is beschikbaar. Zo is uw ticketshop het hele jaar relevant en niet alleen tijdens het Keukenhof seizoen.

Benieuwd naar het aanbod aan attracties? Kijk op onze eigen Bollenstreek ticketshop

De voordelen op een rij

  • 8% commissie op verkochte tickets
  • Extra service voor uw gasten
  • Weinig handelingen voor uw medewerkers
  • Geen investeringen of maandelijkse kosten

Snel starten met ticketverkoop

Wilt u uw gasten als extra service tickets aanbieden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Binnen enkele werkdagen kan uw ticketverkoop aan uw gasten al starten.

Click or drag a file to this area to upload.
 
Share this page