Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bollenstreek in Bedrijf 2023

12 augustus 10:00 16:00

Bollenstreek in bedrijf

Tijdens de 30ste Agrarische Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’ op zaterdag 12 augustus 2023 kun je een kijkje nemen bij verschillende agrarische bedrijven in de Bollenstreek.

De open dag vindt elk jaar plaats op de tweede zaterdag van augustus, steeds op een andere locatie in de Duin- en Bollenstreek. De organisatie is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers uit de agrarische sector. Dit jaar vond Bollenstreek in Bedrijf plaats op 12 augustus in Noordwijk, in het Langeveld.

Programma 2023

De Open Dag Agrarische Bedrijven Bollenstreek in Bedrijf is een initiatief van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) en de Land- en Tuinbouworganisatie Noord (LTO Noord). Door middel van deze open dag wil de agrarische sector de bewoners in hun omgeving en ook toeristen en recreanten meer betrekken bij het werk in de agrarische sector. 

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
12 augustus
Tijd:
10:00 – 16:00
Evenement Categorie:
Jacoba van Beierenweg
Voorhout, Zuid Holland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page