Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bollenstreek in Bedrijf 2024

10 augustus 10:00 16:00

Bollenstreek in bedrijf

Op zaterdag 10 augustus (eerste zaterdag van het Dahlia Festival). wordt de 31ste Agrarische Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’ Georganiseerd. Neem een kijkje nemen bij verschillende agrarische bedrijven in de Bollenstreek. De open dag vindt elk jaar plaats op de tweede zaterdag van augustus, steeds op een andere locatie in de Bollenstreek. De organisatie is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers uit de agrarische sector.

Programma 2024

De 31e open dag agrarische bedrijven Bollenstreek in Bedrijf vindt plaats op zaterdag 10 augustus bij maar liefst acht bedrijven in Noordwijkerhout.

Deelnemende bedrijven

1) Bloemenkwekerij Niels Warmerdam – Herenweg 160
2) Geerlings Tuinen – Herenweg 296
3) P. Pennings Bloembollenbedrijf – Herenweg 344B
4) C.A. van Paridon – Herenweg 346B
5) WAM Pennings – Herenweg 348A
6) Kwekerij Peter van den Berg – Herenweg 350
7) Warmerdam Spoelbedrijf – Herenweg 362
8) Greenhouse – Herenweg 366

De ondernemers
De ondernemers laten je op hun bedrijven kennis maken met de wereld van de tuinbouw in onze Bollenstreek en vertellen je alles wat je wilt weten over de teelt en verwerking van bollen, bloemen en vaste planten.

De Herenweg in Noordwijkerhout loopt parallel aan de N206. De bedrijven liggen in de Hoogeveensepolder, tussen Tespellaan en de Via Nova. De route langs de bedrijven is ongeveer twee kilometer lang. Fietsen en auto’s parkeer je bij de bedrijven. Op alle bedrijven zijn extra activiteiten die te maken hebben met landschap, natuur en historie.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
10 augustus
Tijd:
10:00 – 16:00
Evenement Categorie:
Jacoba van Beierenweg
Voorhout, Zuid Holland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page