Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bollenstreek in Bedrijf 2020 (geannuleerd)

15 augustus 2020 10:00 16:00

Tijdens de 29ste Agrarische Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’ op zaterdag 15 augustus 2020 kun je een kijkje nemen bij verschillende agrarische bedrijven in de Bollenstreek.


Agrarische open dag Bollenstreek in Bedrijf 2020. Bloembollenbedrijven, vaste plantentelers en andere agrarische bedrijven zetten dan hun deuren open voor belangstellenden. Bollenstreek in Bedrijf is op zaterdag 15 augustus 2020 aan de Prinsenweg en Engelselaan in Voorhout. Het definitieve programma voor 2020 is nog niet bekend. Zodra het programma bekend is publiceren we het hier op deze website.

Programma 2019
De Open Dag Agrarische Bedrijven Bollenstreek in Bedrijf is een initiatief van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) en de Land- en Tuinbouworganisatie Noord (LTO Noord). Door middel van deze open dag wil de agrarische sector de bewoners in hun omgeving en ook toeristen en recreanten meer betrekken bij het werk in de agrarische sector. 


Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
15 augustus
Tijd:
10:00 – 16:00
Evenement Categorie:
Jacoba van Beierenweg
Voorhout, Zuid Holland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page