Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Duin en Bollen Vierdaagse Noordwijk (geannuleerd)

23 oktober 08:00 17:00

Vierdaagse Bollenstreek
Wandel de Vierdaagse Bollenstreek

De Bollenstreek krijgt in oktober 2022 een groot wandelspektakel: De Duin en Bollen Vierdaagse. Met dit wandelevenement ontdek je de veelzijdigheid van de regio met strand, duinen, bollenvelden en gezellige dorpen. Op 23 oktober 2021 is de PREVIEW van de Duin en Bollen Vierdaagse. Tijdens deze wandeldag krijg je alvast het gevoel van de Duin en Bollen Vierdaagse in 2022.

2021 editie geannuleerd! Helaas is de PREVIEW van de Duin en Bollen Vierdaagse in 2021 geannuleerd i.v.m. de corona maatregelen. De organisatie richt zich nu op het organiseren van de eerste Duin en Bollen Vierdaagse in 2022. Op donderdag 27 oktober t/m zondag 30 oktober 2022 staat de hele regio in het teken van dit wandelspektakel.

Proef de Vierdaagse sfeer op 23 oktober 2021

De PREVIEW dag geeft je een voorproefje van het nieuwe wandelevenement. De Duin en Bollen Vierdaagse staat in het teken van een gezond leven, een fijne lifestyle en toch lekkere voeding, fit zijn in hoofd en lijf. Kortom, gezond en energiek… Naast natuurlijk veel muziek, vermaak, leuke attracties en gezellige toeschouwers onderweg, die je dat broodnodige zetje naar de finish geven.

De eendaagse PREVIEW versie wordt op 23 oktober 2021 gehouden en je kan dan kiezen uit de afstanden 10 en 20 kilometer.

Duin en Bollen Vierdaagse 2022

De Duin en Bollen Vierdaagse gaat echt van start in de herfstvakantie in 2022. Op donderdag 27 oktober t/m zondag 30 oktober staat de hele regio in het teken van het wandelspektakel. De Koninklijke Wandel Bond Nederland is partner van het nieuwe evenement.

Thema’s

De Duin en Bollen Vierdaagse kenmerkt zich door beleving en gezondheid. Met aandacht voor de streekthema’s zoals zee en duin, bloemen en bollen, Hollandse plassen en cultuur en historie maar ook voor gezonde voeding, bewegen en een gezonde leefstijl. Naast een divers randprogramma met muziek en entertainment.

Wandel afstanden

De afstanden zijn voorlopig bepaald op 40 kilometer, 30 kilometer, 20 kilometer en 15 kilometer. Het plan is om ook kinderen 5 kilometer te laten wandelen.

Prijs deelname Wandel Vierdaagse Bollenstreek

De ticket verkoop voor zowel de PREVIEW in 2021 als de Vierdaagse in 2022 is nog niet gestart. Het zal mogelijk zijn om een dagkaart te kopen voor een van de wandeldagen. Alleen voor de finaledag (zondag) zijn geen dagkaarten verkrijgbaar. Deze finaledag is exclusief voor de wandelaars die alle dagen hebben gehaald.

Vierdaagse dorpen

De Wandel Vierdaagse laat je de veelzijdige Bollenstreek zien. Met de verschillende wandeldagen en afstanden komt het wandelevenement door de volgende dorpen: Hillegom – Lisse – Noordwijkerhout – Noordwijk –Sassenheim – Voorhout – Warmond – Katwijk – Rijnsburg – Valkenburg en als bonus de stad Leiden

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page