Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Food Walk & Flower Talk 2023

23 april 2023 11:00 16:00

Op zondag, 23 april, wordt de Food Walk & Flower Talk in Lisse weer georganiseerd. Een mooie wandeling langs de bollenvelden. Geniet van het wandelen langs de prachtige tulpenvelden rondom Lisse en proef de heerlijke hapjes (to go) van de drie restaurants. Je krijgt ook nog een foody bag mee met lekkernijen voor onderweg.

Door deel te nemen heb jij een leuke en lekkere middag en geniet je ook nog eens van de bloemen! De wandeling bedraagt ongeveer 10 km en start en eindigt in Lisse. Trek je wandelschoenen aan en geniet van het mooie en gastvrije Lisse en natuurlijk van de bollenvelden! Je bent toch zeker ook van de partij?

Tip: Combineer de wandeling met een bezoek aan het Keukenhof, een gezellige afsluiter op het terras of een diner in één van de deelnemende restaurants.

Let op, dit jaar heb je maar 1 kans. Geef je dus snel op!

Route informatie

Deze route neemt je mee vanuit het gezellige dorpshart Lisse naar het prachtige buitengebied met haar bollenvelden.

Prijzen per persoon

 • Volwassenen € 29,50
 • Kinderen t/m 12 jaar € 15,00

Deelnemende restaurants

 • De Vier Seizoenen
 • De Engel
 • De Heerekamer

Hoe werkt het?

Lekker wandelen en culinair genieten! Terwijl je loopt door Lisse en omgeving, geniet je niet alleen van de bloemen maar ook van de heerlijke to go verrassingen van drie geselecteerde restaurants en niet te vergeten de foody bag. Geef je op voor € 29,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar € 15,00)

 • Kies je tijdslot en bestel je tickets per groep
 • Je ontvangt per e-mail de bevestiging, neem deze mee tijdens het wandelen!
 • Print de route uit
 • Tijdens de wandeling toon je jouw bevestiging bij de deelnemende restaurants
 • Om 17.00 uur moet je uiterlijk bij het laatste restaurant zijn

Spelregels wandeling

 • De groepsgrootte die je kan registreren is max zes personen. Ben je met meer personen, schrijf dan meerdere groepen in.
 • Laat eenzelfde persoon de gerechten bij de restaurants afhalen.
 • Wij vinden het gezellig als je op één van onze terrassen gaat zitten, maar vragen je dan wel tenminste één drankje per persoon erbij te bestellen.
 • Houd rekening met de regels van de restaurateurs
 • Geniet van de bollenvelden, maak foto’s, pluk GEEN bloemen en LOOP NIET tussen de bloemen of in de velden
 • Tijdens het wandelen kan het zijn dat je afval hebt. We houden onze bollenstreek graag netjes en schoon. Gooi daarom je afval weg in de daarvoor bestemde prullenbakken of neem het mee naar huis.
 • De gekochte tickets zijn alleen geldig op de datum waarop je hebt gereserveerd! Start is tussen 11.00 en 14.00 uur. De definitieve starttijd vind je op je bevestiging.

FAQ’s – Veel gestelde vragen

Hoe kan ik deelnemen aan de Food Walk & Flower Talk?

Door je te registreren via de registratie button.

Op welk tijdstip moet ik uiterlijk mijn gerechtje ophalen bij het laatste restaurant?

Om 17.00 uur dien je uiterlijk bij het laatste restaurant je gerechtje op te halen.

Met hoeveel personen kan ik deelnemen?

Er is geen maximum. Mocht je met meer dan zes personen willen deelnemen, gelieve dan twee of meer groepen in te schrijven. In het systeem kun je tot maximaal zes personen per inschrijving registreren.

Kan je nog annuleren of wijzigen?

De reservering kun je NIET wijzigen of annuleren en is geldig op de datum waarop je hebt gereserveerd. Als je niet meer in de gelegenheid bent om te wandelen kun je de reservering wellicht doorverkopen of doorgeven aan vrienden of familie.

Zijn er ook vegetarische mogelijkheden of kan er rekening worden gehouden met allergieen?

Helaas kunnen de restaurants geen rekening houden met allergieen of vegetarische wensen. Dit komt door de grote hoeveelheid gerechten die de restaurants moeten voorbereiden in korte tijd waardoor realistisch gezien geen rekening kan worden gehouden met individuele wensen.

Zijn er toiletten beschikbaar?

Je kunt gebruik maken van de toiletten van de deelnemende restaurants. Hou er rekening mee dat er geen toiletten op de route zijn, vanaf restaurant De Engel tot in Lisse (restaurant De Heerekamer).

Is de wandeling ook geschikt voor kinderen?

Dit is geen specifieke kinderwandeling en voor jonge kinderen misschien wat aan de lange kant. Kinderen zijn natuurlijk wel altijd welkom om mee te wandelen. Misschien goed te weten voor mensen met kinderwagens, de wandeling gaat ook deels door het Keukenhofbos.

Het wordt slecht weer, wat nu?

In principe gaan de wandelingen altijd door, dus laat je niet verrassen door het weer en wees voorbereid!

€29,50
Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page