Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Helikoptervlucht boven de bloemenvelden tijdens het Bloemencorso weekend

19 april 10:00 21 april 17:00

Helikoptervlucht Keukenhof
Vlieg tijdens het Bloemencorso weekend mee met de helikopter boven de bloemenvelden bij Keukenhof

Tijdens het Bloemencorso weekend is het weer mogelijk om een helikoptervlucht te maken boven de tulpenvelden bij bloemenpark Keukenhof. Geniet van het unieke uitzicht over de Bollenstreek. Er zijn slechts 6 vliegdagen in 2024 waarbij er in het Bloemencorso weekend zowel op vrijdag 19 april, zaterdag 20 april (Bloemencorso) als op zondag 21 april met de helikopter gevlogen wordt.

Alle helikoptervluchten tijdens het tulpenseizoen 2024 zijn uitverkocht. Alleen voor vrijdag 26 april zijn nog enkele tickets beschikbaar.

Prijs helikoptervlucht

Duur van de helikoptervluchtPrijs per persoon
10 minuten rondvlucht€ 159,00Koop ticket
15 minuten rondvlucht€ 235,00Koop ticket

Beschikbaarheid helikoptervlucht

De helikoptervluchten zijn elk voorjaar erg populair bij (internationale) bezoekers. We raden dan ook aan om je helikoptervlucht op tijd te boeken. Zo ben je zeker dat je de rondvlucht boven de bloemenvelden kan doen. Hieronder kan je zien of de rondvlucht nog beschikbaar is en direct je vlucht boeken.

Opstaplocatie helikopter

De helikopter start elk weekend vanaf een andere locatie. Elke locatie is dicht bij bloemenpark Keukenhof en heeft gratis parkeermogelijkheden. De exacte locatie van de helikopter wordt een week voor de rondvlucht via e-mail bekend gemaakt.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

€159,00 vanaf prijs
Stationsweg 166A
Lisse, Zuid Holland 2161 AM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page