Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jaarmarkt Hillegom

22 augustus 12:00 20:00

Jaarmarkt in Hillegom 2024

De jaarmarkt in Hillegom is elk jaar een van de drukst bezochte markten van de Bollenstreek! Van het begin tot het eind staat de hoofdstraat vol met een zeer wisselend aanbod aan producten, eten en drinken. In 2024 zullen ook veel verenigingen zich presenteren tijdens de Jaarmarkt Hillegom. Kom dus op donderdag 22 augustus naar Hillegom.

Naast de markt zijn er diverse activiteiten voor de jeugd, food trucks, demonstraties en is er muziek. Kortom: meer dan een markt, het is een gezellig uitje!

Openingstijden Jaarmarkt Hillegom

De markt is geopend vanaf 12:00 uur tot 20:00 uur. De terrassen/ eetgelegenheden en café’s blijven de hele avond open.

Standwerkers concours Hillegom

Als extra onderdeel van de markt wordt verdeeld over de gehele lengte van de Hoofdstraat een landelijk Standwerkers concours gehouden met de beste standwerkers uit alle delen van Nederland. De vlotte babbelaars met hun tafeltjes waarachter zij op een komische wijze producten aan de man brengen worden beoordeelt door een jury. De standwerkers doen mee om de ‘ Grote prijs van de Bollenstreek”!

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
22 augustus
Tijd:
12:00 – 20:00
Evenement Categorie:
Hoofdstraat
Hillegom, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page