aanbiedingen Meivakantie

Home / Blog / Aanbiedingen in de meivakantie bij hotels en vakantieparken

 

Ben jij het thuis zitten ook zat en wil je er even tussen uit in de meivakantie? Boek dan een verblijf in de Bollenstreek. Kom genieten van de bloeiende tulpen, het strand en de duinen. Er is een ruim aanbod aan hotels, b&b’s en vakantieparken.

Europarcs Parc du Soleil en Noordwijkse duinen

Europarcs vakantieparken heeft maar liefst twee mooie vakantieparken in de Bollenstreek. Beide parken liggen tussen het strand en de bollenvelden in en zijn een geweldige uitvalsbasis voor een vakantie in Nederland.

Tijdens de meivakantie in 2024 hebben de Europarcs extra aanbiedingen.

Vakantiepark Roompot Dunimar Noordwijk

Ga je liever voor een rustiger vakantiepark dan is het kleinschalige Roompot Noordwijk een aanrader. Dit gezellige park ligt tussen de bollenvelden, het strand en schitterende natuurgebieden zoals de duinen. Vanuit dit Roompot bungalowpark ben je ook zo in steden als Amsterdam, Haarlem, Den Haag. Leiden, Delft en Rotterdam. Roompot

In de meivakantie heeft dit Roompot bungalowpark altijd zeer mooie aanbiedingen met hoge kortingen voor vroegboekvoordeel en last-minute boekingen.

Vakantiepark Duinrell

Geniet in de meivakantie van het tropische Tikibad en de meer dan 40 attracties van Attractiepark Duinrell. Het vakantiepark is gelegen op het landgoed van Duinrell en biedt een uitgebreid aanbod aan accomodaties.

In de meivakantie heeft Duinrell aantrekkelijke aanbiedingen. Ook krijg je verschillende extra’s bij je boeking:

  • Iedere dag van je verblijf onbeperkt toegang tot het Tikibad
  • Meer dan 40 attracties voor jong en oud zijn geopend.

Center Parcs Zandvoort

Ten noorden van de Bollenstreek in de badplaats Zandvoort ligt het vakantiepark Center Parcs Zandvoort. Het vakantiepark ligt midden in de duinen en dicht bij het strand. Uiteraard heeft het park de bekende Center Parcs voorzieningen zoals de Aqua Mundo met wildwaterbaan. Naast de vernieuwde bungalows heeft dit Center Parcs park ook een mooi hotel.

https://vimeo.com/159201994

Center Parcs Zandvoort heeft voor de meivakantie goede aanbiedingen. Zowel met vroegboek korting als voor last minute boekingen.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page