Wakker worden met een achtbaan in je achtertuin. Spetteren en opwarmen in het tropische Tikibad en uitwaaien in het heerlijke bos, het strand en duingebied bij pretpark Duinrell dat is een vakantie in Duinrell.

Duinrell is niet alleen het leukste attractiepark van de Randstad het heeft ook nog eens een geweldig vakantiepark en een camping waar je een heerlijke vakantie kan hebben voor jong & oud.

Attractiepark Duinrell en Tropisch zwembad Tikibad

Bij een verblijf op het vakantiepark Duinrell hoort natuurlijk toegang tot het attractiepark en het geweldige tropische zwembad Tikibad met vanaf de zomer 2019 een geheel vernieuwd buitenzwembad. Geniet van de vele attracties en de geweldige glijbanen. En heb je niet alle attracties kunnen doen op een dag, dan ga je de volgende dag gewoon weer!

Als je in een periode tussen november en maart op Duinrell overnacht is onbeperkt toegang tot het tropische Tikibad inbegrepen. Bij een verblijf tussen april en oktober is onbeperkt toegang tot het attractiepark inbegrepen en heb je dagelijks twee uur gratis toegang tot het Tikibad (tussen 10.00 – 14.00 uur)!

Veelzijdige omgeving | strand, duinen en steden

Duinrell ligt vlak bij het strand en de duinen. Ben je de drukte in het attractiepark even zat dan fiets je binnen 5 minuten naar het heerlijke duingebied en het brede zandstrand. Wil je een dagje uit naar een stad? Ga dan eens naar Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Haarlem, Amsterdam of Gouda. In het voorjaar ben je zo bij de bloemenvelden en Keukenhof.

Camping en vakantiepark

Duinrell is het hele jaar open en het entertainment team komt je in de schoolvakanties vermaken! Op het strand kun je heerlijk uitwaaien of wat dacht je van een heerlijke wandeling of fietstocht in het Duinrell-bos? Het Vakantiepark Duinrell heeft verschillende soorten accomodaties. Van luxe duingalows tot kampeerplekken op de camping. Het vakantiepark van Duinrell biedt diverse overnachtingsmogelijkheden:

  • 443 Duingalows; comfortabele Duinrell-chalets.
  • De van oudsher bekende gezellige camping met 556 plaatsen.
  • Een klein aantal lodgetenten voor een luxe kampeervakantie.
  • De groepsaccommodatie het Duinhostel.

Vakantiepark met Duinrell Bungalows (Duingalows)

In de luxe duingalows geniet je op een luxe manier van Duinrell en de omgeving. Er zijn Duingalows voor verschillende groepen en in verschillende uitvoeringen. Kijk op de website van Duinrell voor het aanbod van Duingalows

Camping Duinrell

Hou je van kamperen? Ook dan is Duinrell een perfecte keuze. Met ruim 500 campingplaatsen en uitgebreide faciliteiten is de camping zeer populair. Kijk op de website van Duinrell voor het aanbod aan campingplaatsen

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page