Theater het Trefpunt in Warmond

Home / De leukste Dagje Uit tips / Avondje Uit / Theater en Bioscoop / Theater Het Trefpunt Warmond

 

Theater Het Trefpunt is een plek in Warmond waar het goed toeven is voor jong en oud. In een ontspannen sfeer kan je kennis maken met verrassende optredens, nieuwe talenten ontdekken en genieten van gerenommeerde voorstellingen die in de grote theaters niet misstaan.

“voor verrassende ontmoetingen”

In Theater Het Trefpunt maak je makkelijk contact met andere gasten. Ook ontmoetingen met de optredende artiesten vinden vaak plaats. Kortom een vertrouwde omgeving voor verrassende ontmoetingen en bijzondere ervaringen.

Voor een gevarieerd cultureel programma hoef je niet naar de stad, maar kun je op een goed bereikbare locatie terecht. Het Theater is met het openbaar vervoer prima bereikbaar en voor wie beschikt over een auto, is er ruime parkeergelegenheid vlak achter Het Trefpunt.

Eten en theater?

Wil je, voorafgaand aan een theatervoorstelling, gezellig een lekker hapje eten? Dan is Het Wapen van Warmond een uitstekende keuze. Voor een compleet avondje uit, biedt Het Wapen van Warmond ook een speciaal theatermenu aan.
Bereikbaarheid

Met de auto

Navigeer naar Laan van Oostergeest of de Bisschopslaan en parkeer achter gebouw van Het Trefpunt in Warmond. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein en in de directe omgeving van Theater Het Trefpunt.

Met het openbaar vervoer

Het Trefpunt ligt bij bushalte De Baan aan de Herenweg in Warmond. Arriva Buslijn 50. Voor actuele reisinformatie kijk op 9292.nl

Adresgegevens

Meer in Warmond
Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page