Flight experience This is Holland

Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / Attracties in Amsterdam / Vliegen boven Nederland bij THIS IS HOLLAND

 

THIS IS HOLLAND is een spectaculaire attractie in het centrum van Amsterdam. Maak een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven!

Maak een rondvlucht boven Nederland

Adembenemende filmbeelden bieden je een spectaculair perspectief vanuit de lucht en nieuwe inzichten in hoe Nederland is ontstaan. Door middel van verrassende special effects, hangend in een enorm bolvormig scherm, voelt het alsof je rakelings over de must-sees van de Lage Landen vliegt.

Tijd voor actie… riemen vast… en vliegen maar!

Gezamenlijk hang je in een enorm bolvormig scherm, terwijl je je handen en voeten vrij kan laten bungelen. Niet alleen je haar, maar ook je stoel beweegt mee met de film die je een adembenemende reis langs vele mooie plekken van Nederland laat zien. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert.

THIS IS HOLLAND biedt je de kans om Nederland in één uur te beleven, ervaren en ontdekken.

Bereikbaarheid THIS IS HOLLAND

THIS IS HOLLAND is het ronde iconisch gebouw pal tussen A’DAM LOOKOUT en EYE Film Museum, gelegen tegenover het Centraal Station aan de overzijde van het IJ. Elke 3 minuten vertrekt vanaf Centraal Station een gratis pontje (richting Buiksloterweg) die je naar de overzijde brengt, terwijl je geniet van het uitzicht over het IJ.

Parkeren bij THIS IS HOLLAND

THIS IS HOLLAND is goed bereikbaar met de auto. Je kan betaald gebruik maken van de parkeergarage van de Amsterdam Toren (A’DAM LOOKOUT). Navigeer naar de parkeergarage van A’DAM LOOKOUT die gelegen is aan de Bercylaan 1 in Amsterdam.

Prijs

De normale prijs voor This is Holland is € 17,50. Online kan je nu tickets kopen met € 1,50 korting.

Volwassen (vanaf 13 jaar)€ 16,00Koop tickets
Kind (4 t/m 12 jaar)€ 10,00Koop tickets

Adres This is Holland

  • Overhoeksplein 51,
  • 1031 KS Amsterdam
  • +31(0)20 – 215 30 08

Meer in Amsterdam
Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page