reuzenrad scheveningen

Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / Reuzenrad de Pier (Scheveningen) – prijzen, openingstijden, parkeren

 

Het gigantische reuzenrad op de Pier in Scheveningen valt al van ver op in de skyline van de badplaats. Een ritje in dit comfortabele reuzenrad is een aanrader voor jong & oud. Reserveer je rit eenvoudig online.

Bekijk Scheveningen vanuit het reuzenrad

Dit is niet het soort reuzenrad dat je kent van kermissen, dit is van een ander niveau: de luxe cabines zijn groot genoeg voor 6 personen, zeer comfortabel, en je hebt een ongeëvenaard uitzicht op het strand en de stad Den Haag. Het Skyview de Pier reuzenrad is maar liefst 40 meter hoog dus een uniek uitzicht is gegarandeerd. Dit grote reuzenrad geeft je een unieke kijk op de Pier, het strand en de stad Den Haag. Het reuzenrad draait zo soepel dat het bijna lijkt of je vliegt. Zelfs voor mensen met enige hoogtevrees is dit reuzenrad geschikt.

Luxe reuzenrad

Het reuzenrad telt 36 luxe cabines die van alle gemakken zijn voorzien. Zo heeft een cabine comfortabele zitplekken, verwarming en airconditioning. Zo weet je zeker dat je gedurende alle seizoenen kan genieten van een ritjes. Er kunnen maximaal 6 personen in een cabine.

Hoe lang duurt een ritje?

Een rit in het reuzenrad duurt ongeveer 15 minuten. Je hebt dus meer dan genoeg tijd om van het panoramische uitzicht te genieten. Je rit is inclusief een heerlijk kopje koffie of thee met een stukje appeltaart of een brownie. Zo is je avontuur helemaal een feestje en een ideaal momentje voor jou en je gezelschap.

Openingstijden SkyView Reuzenrad

Het reuzenrad de Pier in Scheveningen is elke dag geopend vanaf 11:00 uur. Hieronder staan de openingstijden per dag vermeld.

  • maandag – 12:00 – 20:00
  • dinsdag – 12:00 – 20:00
  • woensdag – 12:00 – 20:00
  • donderdag – 12:00 – 20:00
  • vrijdag – 11:00 – 22:00
  • zaterdag – 11:00 – 22:00
  • zondag – 11:00 – 21:00

Prijzen SkyView Reuzenrad op de Pier in Scheveningen

Een ritje in SkyView is ook nog eens heel betaalbaar. Voor slechts € 15,00 geniet je van het uitzicht en krijg je ook nog eens een kopje koffie of thee en een stukje appeltaart of een brownie. Het is verplicht om je ticket vooraf online te reserveren zodat je direct kan genieten van je rit op grote hoogte.

Bekijk beschikbaarheid

Via de agenda hieronder zie je eenvoudig of er nog beschikbaarheid is bij het reuzenrad in Scheveningen en reserveer je eenvoudig je bezoek.

Adres Reuzenrad

  • SkyView de Pier
  • Strandweg 156
  • 2586 JW  Den Haag

Kom je met het openbaar vervoer? Plan dan je reis op 9292.nl

Meer in Scheveningen

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page