Mexicaansrestaurant Chicoleo Noordwijk

Home / De leukste Dagje Uit tips / Restaurants / Restaurants in Noordwijk / Mexicaansrestaurant Chicoleo in Noordwijk

 

Bij Chicoleo Noordwijk in Noordwijk aan Zee brengt Zuid-Amerikaanse sferen naar de Nederlandse kust. Hier beleef je een stukje Mexico met tequila, sombrero’s en heerlijke gerechten!

Na binnenkomst word je omringd door felle kleuren, een typische Zuid-Amerikaanse sfeer en authentiek meubilair en word je nieuwsgierig gemaakt door heerlijke aroma’s uit de Mexicaanse keuken. Met een ruime keuze aan verschillende Mexicaanse (grill)gerechten, ontdek je de smakelijke hoogstandjes uit Mexico. Ook kun je kennismaken met dit prachtige land door middel van verschillende tapas. Kleinere gerechtje die een goed beeld schetsen van de Mexicaanse keuken.

Naast heerlijke Mexicaanse gerechten en verrukkelijke cocktails, zijn er ook regelmatig liveoptredens van gitaristen. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, waarbij je natuurlijk terecht kunt bij Chicoleo Noordwijk. Het feest wordt compleet gemaakt met een sombrero en serenade!

Maak een reis door Mexico met typisch Mexicaanse gerechten en beleef Zuid-Amerikaanse sferen bij Chiocoleo Noordwijk in Noordijk aan Zee!

 

Adresgegevens

  • Mexicaansrestaurant Chicoleo 10
  • Koningin Wilhelmina Boulevard 7
  • 2202GR Noordwijk
  • website
 
Share this page