Home / De leukste Dagje Uit tips / Sport & Sauna / Karten op een indoor kartbaan / Race met je vrienden bij kartbaan Silverstone

 

Op een klein half uurtje rijden van de Bollenstreek vind je de gave kartbaan Silverstone waar je heerlijk kan racen in moderne karts op de langste kartbaan van Nederland.Laat je snelheid en behendigheid zien op de kartbaan en race samen met vrienden, familie of collega’s. Karten is sportief en fantastisch om te doen. Het geeft je veel adrenaline. Perfect voor een leuk uitje dus.

De indoor karts van Silverstone zijn de modernste karts met de innovatieve techniek van Interkart. De karts zijn supersnel en extreem veilig. Door de goede rijeigenschappen ervaar je het echte racegevoel en word je veiligheid gewaarborgd.

Bij het indoor karten bij Silverstone heb je de keuze uit verschillende opties. De eerste optie is om per heat te betalen en lekker te gaan racen. Een heat met karten duurt 10 minuten. Dat klinkt misschien kort, maar als je eenmaal in de kart zit merk je dat je heel wat rondjes kunt rijden. Je kunt het aantal heats dus helemaal zelf bepalen.

Prijs karten

1 heat karten (10 minuten)€ 15,50 p.p.
Duo kart en circuitmedewerker (10 minuten)€ 20,00 p.p.
Duo kart en eigen begeleiding (10 minuten) € 20,00 p.p.

Discountdagen:
dinsdag, woensdag (gehele dag) en zondag v.a. 18:00 uur
2 heats karten (2x 10 minuten) € 27,00 p.p.
3 heats karten (3x 10 minuten) € 39,00 p.p.


Adres

  • Weerenweg 21-23
  • Zwanenburg
  • Telefoon: 020-4973858


 
Share this page