Olympia charters Warmond

Home / De leukste Dagje Uit tips / Varen in Nederland / Bootverhuur / Olympia Charters in Warmond

 

Heb je zin om een dag heerlijk te ontspannen op het water? Huur dan eens een sloep! De sloepen van Olympia Charters uit Warmond zijn uitermate geschikt voor een dagje uit met je gezin, familie of vrienden.

De sloepenverhuur aan de rand van Leiden biedt veel mogelijkheden. Vaar door het Unieke Hollandse Plassengebied, gelegen in het Groene Hart van Nederland. Neem een goedgevulde picknickmand mee, of leg aan bij één van de vele restaurantjes onderweg. Het centrum van Leiden leent zich bij uitstek voor een boeiende tocht door de Leidse grachten. Door de geringe doorvaarthoogte van onze sloepen kun je onder de meeste bruggen van het centrum van de stad doorvaren. Of waai lekker uit op de Kagerplassen, de Westeinderplassen of het Braasemermeer. De sloepen zijn zeer eenvoudig te boeken via ons online boekingssysteem. Heb je speciale wensen? Olympia Charters kan een persoonlijk sloeparrangement samenstellen en je ontvangt een offerte op maat.

Unieke mooi weer garantie!

Ja je leest het goed Olympia Charters geeft een unieke mooi weer garantie! Maar dat kan toch helemaal niet? Jawel je kan bij ons altijd reserveren en mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan kan je kosteloos annuleren. Je zult zich afvragen wat is dan slecht weer? Dat bepaalt jij. Dus je ziet wat ons betreft hoef je alleen te varen met mooi weer!

Sloepen

Olympia Charters verhuurt drie verschillende soorten sloepen

De Weco 635 voor 8 personen

De elegante Weco sloepen bieden plaats aan maximaal 8 personen en zijn uitgerust met een betrouwbare 25 PK dieselmotor. Alle bootjes zijn voorzien van een stoere kabelaring rondom, fraaie teakhouten blokroosters, royale stuurstand, kussens, een buiskap en voldoende bergruimte onder de banken. Je krijgt een waterkaart van het vaargebied en het centrum van Leiden, en voor de kinderen zijn vanzelfsprekend zwemvesten beschikbaar. Natuurlijk is er ook een anker en een zwemtrapje aan boord.

De Seafury 700 Comfort voor 12 personen

De Seafury sloepen zijn zeer stabiel en uitermate gebruiksvriendelijk. Het model van deze stoere boten is afgeleid van de authentieke reddingssloepen. Deze ruime, robuuste partysloepen zijn bij uitstek geschikt voor grote gezelschappen of bedrijfsuitjes. Ze zijn voorzien van een boegschroef, een luxe kussenset, zonnedek en veilige rvs-railingen rondom. De Seafury 700 is geschikt voor max. 12 personen. Je kan deze sloepen huren per dag of per avond.

De Jan van Gent voor 18 personen

Als je een unieke sloep wil huren, dan is de Jan van Gent echt iets voor jou. De Jan van Gent is toch wel het Vlaggenschip van de sloepenvloot van Olympia Charters. Het is een stoere robuuste sloep voor wat grotere groepen tot maximaal 18 personen. Ondanks de forse afmetingen van 10,35 m. lengte en 3,30 m. breedte, is de Jan van Gent voor ervaren stuurlieden buitengewoon goed hanteerbaar. Kortom, met het huren van een Jan van Gent kies je voor echte klasse!

Voordelen van het huren van een sloep bij Olympia Charters:

  • Geen vaarbewijs nodig
  • Prijzen zijn inclusief brandstof
  • Geen annuleringskosten
  • Catering of schipper optioneel

Sloepentocht arrangementen van Olympia Charters!

Speciaal voor bedrijven en gezelschappen heeft Olympia Charters verrassende, betaalbare en geheel verzorgde arrangementen samengesteld, waaronder de befaamde sloepentocht. Ze combineren een actief onderdeel op het water met een lunch, buffet, barbecue of borrel aan de waterkant! Aan de hand van een puzzeltocht, gedetailleerde routebeschrijving, of met behulp van een GPS-systeem bepaal je zelf de koers van je groep. Ook de organisatie van een sloepentocht op de Kagerplassen of een sloepentocht door het centrum van Leiden behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Adresgegevens

Olympia Charters is zeer goed bereikbaar.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page