Jan Steen wandeling
 

Warmond is het Jan Steendorp. De schilder uit de Gouden Eeuw woonde enkele jaren in Warmond en schilderde hier een aantal van zijn wereldberoemde werken. Ook voor kinderen is er van alles te zien en te beleven in de schilderijen van Jan Steen.

Daarom ontwikkelde Stichting Warmond aan de Kaag een leuke en leerzame puzzeltocht voor kinderen in de basisschoolleeftijd. 

De speurtocht volgt de populaire Jan Steenwandeling door de historische dorpskern. Aan de hand van quizvragen en opdrachten bij de schilderijen leer je meer over de schilderijen en over Jan Steen. Verzamel de letters en ontcijfer het codewoord! Voor wie de goede oplossing inlevert bij de servicebalie van Albert Heijn Warmond ligt een kleine attentie klaar.

De speurtocht is te vinden op de izi.TRAVEL app. De wandeling is ongeveer 1 km lang en start bij de Oude Toren in Warmond. De speurtocht duurt ongeveer 45 minuten. 

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page