bollenvelden

Home / Blog / De bloei van de bollenvelden rondom Keukenhof – 10 april 2019

 

De bollenvelden in de Bollenstreek staan in bloei en dat is dit jaar dus vroeger dan andere jaren. Ook bloemenpark Keukenhof staat er schitterend bij en door het koudere weer nu blijven de bloemen ook nog eens langer mooi. Kortom het is prachtig in de Bollenstreek.


Terwijl de eerste narcissen velden uitgebloeid zijn stralen de hyacinten en steeds meer tulpen op de bollenvelden. In Keukenhof is er sprake van een ware kleur explosie. De komende 3 weken is het extra genieten in de Bollenstreek.Huidige status van de bollenvelden

Hieronder hebben we enkele foto’s geplaatst van de bollenvelden dicht bij Keukenhof in Lisse. Zoals je kan zien bloeien er al veel bloemenvelden en is het heerlijk fietsen in de Bollenstreek. Deze foto’s zijn genomen langs de Keukenhof fietsroute 4 (paars). De tulpen zijn inmiddels gestart met bloeien en dat zorgt voor schitterende foto’s. Mocht je route 4 gaan fietsen vergeet dan niet om ook even langs te gaan bij De Tulperij. Onderaan dit artikel is ook de FlowerMap te vinden. Zo zie je direct waar de mooie velden staan.

Fietsen en Keukenhof bezoeken

Rondom Keukenhof zijn verschillende mooie fietsroutes uitgezet. Je kiest zelf hoelang en hoever je wilt fietsen. Een bezoekje aan Keukenhof mag natuurlijk ook niet ontbreken. Het bloemenpark is zo vroeg in het voorjaar nog nooit zo mooi geweest. Hieronder wat foto’s van 27 maart 2019. Mocht je Keukenhof willen bezoeken of alleen wil parkeren (€ 6,00 per dag) koop dan je tickets alvast online. Je kan ook een fiets huren bij Keukenhof voor slechts € 10,00 voor 3 uur.

Keukenhof ticketPrijs
Volwassenen (18+)€ 20,00Koop tickets
Kinderen (4-17)€ 9,00Koop tickets
Kinderen (0-3)Gratis
Dagkaart parkeren€ 10,00Koop tickets
Keukenhof huurfiets€ 11,00Reserveer huurfiets
Combi ticket Keukenhof + Bus€ 31,50Koop tickets


Onderstaande foto’s zijn gemaakt op 9 april 2019 in Keukenhof.


Elke week een update

Vanaf deze week gaan we elke week een update geven over de bloei van de bollenvelden. We verwachten tot eind april / begin mei bloeiende bollenvelden in de Bollenstreek te hebben. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van het weer.

Gratis FlowerMap

We houden de bloei van de bollenvelden ook bij op de FlowerMap. Hier kan je ook goed zien waar welke bollenvelden zijn. Kom je genieten van de bloemen? Ga dan met respect om met de bloemen en ga de bollenvelden niet in. Dit is namelijk niet goed voor de bloembollen.Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page