Key west strandhuisjes katwijk

Home / Overnachten / Strandhuisje aan Zee / Strandhuisjes Key West in Katwijk

 

Voor een ultieme strandvakantie hoef je niet ver te vliegen. Geniet 24 uur per dag van de schitterende Noordzee met een strandhuisje van Key West in Katwijk.

Strandpaviljoen Beachhouse Key West is sinds 2012 de trotse eigenaar van 6 strandhuisjes. Vanaf maart kan je er terecht voor overnachtingen op het strand van Katwijk aan Zee.

Slapen op het strand van Katwijk aan Zee met de gastvrijheid van Key West, wie wil dat niet…..? Heel dicht bij het centrum van Katwijk en naast de uitgang Koningin Wilhelminastraat van de nieuwe parkeergarage in Katwijk.

In het naastgelegen strandpaviljoen wordt door een vriendelijk en enthousiast team BBQ, High Tea en buffetten verzorgd voor groepen vanaf 10 tot 150 personen.

De vleesproducten zijn vers van de keurslager en ideeën voor livemuziek en kinderfeestjes zijn ook volop aanwezig.
Wilt u een feest in combinatie met strandhuisjes? Dan wordt geadviseerd om op tijd te reserveren. Uiteraard kunt u ook gewoon terecht voor één strandhuisje om samen van te genieten. Honden zijn ook welkom! Het centrum van Katwijk aan Zee is op loopafstand (5 minuten).

Contactgegevens

  • Boulevard Zeezijde 11  
  • 2225 BB Katwijk aan Zee
  • website

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page