Parkeren in Boulevard garage Katwijk

Home / Parkeren in de Bollenstreek / Parkeren bij het strand van Katwijk / Parkeergarage Boulevard Zeezijde in Katwijk

 

Parkeren is in Katwijk aan Zee heel eenvoudig. Het vissersdorp heeft namelijk een unieke parkeergarage direct aan de boulevard. Deze parkeergarage is gelegen in de duinstrook voor het dorp en vanuit de parkeergarage loop je zo het strand op.

De grote parkeergarage loopt parallel aan een groot deel van de boulevard van Katwijk. Er zijn maar liefst 670 parkeerplaatsen beschikbaar. Er zijn in de garage ook parkeerplaatsen met oplaadpunten voor een elektrische auto. De parkeergarage is 24 uur per dag geopend.

Vanuit de parkeergarage loop je zo het mooie strand van Katwijk op of kan je een dagje shoppen in het leuke winkelgebied Zeezijde in het centrum van Katwijk aan Zee.

In- en uitgangen

De parkeergarage heeft twee in- en uitgangen (Noord en Zuid) voor auto’s en vijf uitgangen voor voetgangers. Afhankelijk van wat je wilt doen in Katwijk kan je kiezen voor bepaalde parkeervlakken en uitgang.

Koningin Wilhelminastraat

Parkeer in vak 1 of 2 als je aan de noordkant van de parkeergarage richting de Koningin Wilhelminastraat wilt gaan. (parkeervak staat aangegeven op de muren). Vanaf Vak 1 & 2 kan je eenvoudig naar de volgende locaties:

Emmaplein

Parkeer in vak 4 t/m 7 om de uitgang in het midden van de garage te nemen. Dit is de uitgang naar de Voorstraat. De volgende locaties zijn via deze uitgang te bereiken:

Voorstraat (centrum)

Parkeer in vak 9 t/m 11 als je aan de zuidkant van de garage wilt uitkomen. Dit is ter hoogte van het Andreasplein.

De volgende locaties zijn via deze uitgang te bereiken:

Princestraat

Andreasplein

Vrije parkeerplaatsen

De garage is voorzien van een signalerings systeem voor vrije parkeerplaatsen. Via groene en rode lampjes in het platfond zie je snel waar dat ene vrije parkeerplekje is.

Parkeertarief

Parkeren kost € 1,80 per uur. Er is ook een dagkaart te koop voor slechts € 10,00 (alleen pinbetalingen).

LET OP: Vanaf 1 mei 2021 tot 1 juli 2021 zijn de 1ste 2 uur gratis.

Voor € 25 kan je bij de automaat een weekabonnement kopen. Je krijgt dan een kaart waarmee je onbeperkt kan in- en uitrijden. Maar let op: er zijn geen gereserveerde plaatsen. Wanneer de garage vol is, kan je tijdelijk niet parkeren. 

Adres parkeergarage

De parkeergarage is heel makkelijk te bereiken via de boulevard in Katwijk. Hieronder staat het adres dat je kan gebruiken voor navigatie.

Ingang Noord: Boulevard Zeezijde 13, 2225 BB Katwijk ZH
Ingang Zuid: Boulevard Zeezijde 27, 2225 BB Katwijk ZH
  
Kan je navigatiesysteem ‘Boulevard Zeezijde’ niet vinden? Probeer dan:
Ingang Noord: Boulevard 47, 2225 AD Katwijk ZH
Ingang Zuid: Boulevard 115, 2225 HC Katwijk ZH

Meer in Katwijk aan Zee

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page