Foto van Hotel Noordzee in Katwijk
 
Hotel Noordzee ligt op slechts 1 minuut lopen van het strand van Katwijk. Je loopt vanuit je hotel zo het strand op. Op de hoek van de straat begint het gezellige winkelcentrum Zeezijde.

Hotel Noordzee

Booking.com Het hotel heeft een bar, een terras en een solarium ter ontspanning. WiFi is gratis. Alle kamers hebben een sfeervol interieur en een eigen badkamer. De luxere kamers beschikken over een balkon.In de bistro worden smakelijke pasta’s en pizza’s, visschotels en vleesgerechten geserveerd. Ook kan je een lunch of een intiem diner in het à-la-carterestaurant reserveren.
De omgeving van Hotel Noordzee leent zich uitstekend voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten. Je kan verschillende routes volgen. Vanaf de bushalte in de buurt reis je rechtstreeks naar het pretpark Duinrell en het centraal station van Leiden.

Fietsen en wandelen

Het dorp Katwijk is de ideale uitvalsbasis voor een leuke fietsroute of wandelroute. Via het uitgebreide knooppuntennetwerk kan je eenvoudig een route volgen. Je kan genieten van het mooie Nederlandse strand en de duinen, de in het voorjaar bloeiende bloemenvelden of de mooie Nederlandse polders en plassen.

Parkeren bij Hotel Noordzee

  • Privé parkeren is mogelijk bij de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Parkeerkosten: EUR 15 per dag.
  • Privé parkeren is mogelijk in de buurt van het hotel. Reserveren is niet mogelijk. Parkeerkosten: EUR 10 per dag.

Tips in de buurt van dit hotel in Katwijk

Verblijf je bij Hotel Noordzee dan hebben we hieronder enkele tips om je verblijf nog leuker te maken.

Dagje naar een stad

Wil je een dagje naar een stad? Dan heb je genoeg keuzes. Vanuit Hotel Noordzee ben je namelijk snel in Den Haag, Leiden, Haarlem of Amsterdam. Bekijk nu de beschikbaarheid en de laagste prijs voor dit hotel
 
Share this page