Keukenhof Express Bus

Home / Openbaar Vervoer / Reis met de Keukenhof Bus naar Keukenhof en de tulpenvelden / Reis van Rotterdam naar Keukenhof en de tulpenvelden

 

Bloemenpark Keukenhof en de tulpenvelden liggen op ongeveer 60 kilometer van Rotterdam. Helaas rijden er dit tulpenseizoen geen speciale tourbussen vanuit Rotterdam naar Keukenhof. Toch is het eenvoudig om vanuit Rotterdam naar de tulpen te reizen. Hieronder hebben we verschillende vervoersopties voor je op een rijtje gezet om in het tulpenseizoen (21 maart t/m 12 mei 2024) van Rotterdam naar de Bollenstreek te reizen.

Van Rotterdam naar Keukenhof en de Nederlandse tulpenvelden

Ben je tussen 21 maart en 12 mei 2024 in Rotterdam en wil je de tulpenvelden in Holland en de beroemde bloementuin Keukenhof bezoeken? Plan dan je reis vanuit Rotterdam naar de Bollenstreek (de bloemenregio van Nederland).

  • Geniet van miljoenen tulpen, narcissen en hyacinten
  • Bezoek bloemenpark Keukenhof
  • Geniet van de bloeiende tulpenvelden
  • Nog geen uur van Rotterdam

met een auto van Rotterdam naar Keukenhof

De eenvoudigste manier om vanuit Rotterdam naar Keukenhof te reizen is met een auto. De afstand tussen de stad en de tulpenvelden is slechts 60 kilometer. In slechts 50 minuten sta je tussen de bloeiende bloemen. Bij bloemenpark Keukenhof is een groot parkeerterrein waar je voor € 10,00 de hele dag kunt parkeren (reserveer je parkeerkaart bij je Keukenhof tickets). Wil je de tulpenvelden bezoeken? Huur een fiets bij Keukenhof of boek een van de leuke sightseeing tours langs de tulpenvelden.

Let op: Keukenhof werkt met dagtickets met een aankomsttijd. Reserveer je entreeticket + parkeerkaart online om zeker te zijn dat je het bloemenpark kan bezoeken. Reserveer hier je bezoek

Keukenhof ticketPrijs
Volwassenen (18+)€ 20,00Koop tickets
Kinderen (4-17)€ 9,00Koop tickets
Kinderen (0-3)Gratis
Dagkaart parkeren€ 10,00Koop tickets
Keukenhof huurfiets€ 11,00Reserveer huurfiets
Combi ticket Keukenhof + Bus€ 31,50Koop tickets

met het openbaar vervoer van Rotterdam naar Keukenhof

Een andere manier om vanuit Rotterdam naar de tulpenvelden te reizen is met het openbaar vervoer. De snelste en goedkoopste route is om met de trein vanuit Rotterdam naar Leiden Centraal Station te reizen. Vanaf Leiden Centraal Station neem je de speciale Keukenhof buslijn 854 (Leiden) die rechtstreeks naar het bloemenpark rijdt. De totale reis met het openbaar vervoer duurt ongeveer 60 minuten.

Let op: Voor de Keukenhof buslijn 854 vanuit Leiden reserveer je een speciaal combi ticket voor de bus + toegang voor Keukenhof. Reserveer hier je bus + Keukenhof ticket

Openbaar vervoer ticketsPrijs (12+)Prijs (4-11)
Trein van Rotterdam – Leiden€ 17,40 € 2,50Reserveer nu
Keukenhof bus 854 (Leiden-Keukenhof)
+ Keukenhof ticket
€ 31,50€ 18,00Reserveer nu

Kijk op 9292.nl voor actuele reistijden.

met een taxi van Rotterdam naar Keukenhof

Een duurdere optie is om een taxi te nemen vanuit Rotterdam naar Keukenhof. Er zijn verschillende taxidiensten beschikbaar in Rotterdam. Een taxirit van Rotterdam naar de tulpenvelden kost ongeveer € 100,00 voor een enkele reis. Vraag vooraf altijd bij de taxidienst of taxichauffeur wat de prijs zal zijn en maak een vaste prijsafspraak. Voor de terugreis naar Rotterdam kan je voor de hoofdingang van Keukenhof terecht voor een taxi of je gebruikt een taxidienst zoals Uber.

Alle bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden

Vanuit meerdere steden rijden er bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden. Hieronder zie je een handig overzicht met alle busverbindingen voor het tulpenseizoen in 2024.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page