Paasweekend tips

Home / Blog / Vier Pasen met onze tips voor een Paasweekend vol bloemen

 

Pasen valt in 2021 al vroeg in april. Het Paasweekend is vanaf vrijdag 2 april t/m maandag 5 april. Normaal komen er veel internationale bezoekers tijdens Pasen genieten van de bloemenvelden maar door alle wereldwijde reisbeperkingen zal het aantal bezoekers dat naar de Bollenstreek kan reizen beperkt zijn. Voor veel Nederlanders een uitgelezen kans om een keer de oer-Hollandse bloemenvelden te komen bewonderen.
Bezoek met Pasen de bloeiende bollenvelden

Pasen valt altijd in het voorjaar en de bloeiende bollenvelden zijn dan ook elk Paasweekend een gewild landschap voor de mooiste foto’s. Jong en oud bloeien op bij het zien van het kleurrijke lijnenspel. Gelukkig bloeien de bloemen buiten en zijn er tijdens de corona pandemie leuke activiteiten om de bollenvelden veilig te bezoeken. Hieronder onze tips voor het bezoeken van de bollenvelden tijdens Pasen.

Fiets met Pasen de Bollenstreek Bloemenroute

Keukenhof fietsverhuur
Fiets de Bloemenroute in het Paasweekend

Deze fietsroute van 35 kilometer brengt je langs de mooiste bollenvelden. Ook fiets je langs het strand van Langevelderslag en het schitterende duingebied. Langs de Bloemenroute zijn verschillende kleinschalige bloemenattracties en fietsverhuurders. In verband met corona hebben alle bloemenattracties en fietsverhuurders de verplichting om vooraf te reserveren.

Lees meer over de Bollenstreek Bloemenroute

Let op | Hou je tijdens het fietsen altijd aan de corona regels. Indien door drukte de 1,5 meter regel niet meer te hanteren is dan zal de gemeente de wegen afsluiten tot de wegen weer wat rustiger zijn. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.

Sightseeing tour Bollenstreek

Elektrische scooter verhuur Noordwijk
Ontdek met Pasen de Bollenstreek met een sightseeing tour

Wil je de bollenvelden op een unieke manier ontdekken? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit coronaproof te doen. Ontdek de bollenvelden bijvoorbeeld met een elektrische scooter, Solex of een Renault Twizy.

Voordelig weekendje weg met Pasen

Het Paasweekend is elk jaar een populair weekend voor een korte vakantie. Doordat veel internationale bezoekers niet naar Nederland kunnen reizen is er meer aanbod beschikbaar. Veel hotels en vakantieparken hebben daarom voordelige aanbiedingen.

Vakantieparken

De vakantieparken zijn een perfecte locatie om even weg te zijn met het gezin, familie of vrienden.

VakantieparkAanbieding
Roompot Dunimar20% kortingBekijk beschikbaarheid
TopParken Parc du Soleil10% kortingBekijk beschikbaarheid
TopParken Noordwijkse Duinen10% kortingBekijk beschikbaarheid
Molecaten Noordduinen8% kortingBekijk beschikbaarheid
Roompot Qurios Zandvoort20% kortingBekijk beschikbaarheid
Landal Reeuwijkse Plassentot 40% kortingBekijk beschikbaarheid
Center Parcs Zandvoort20% kortingBekijk beschikbaarheid
Vakantiepark Duinrell10% kortingBekijk beschikbaarheid

Hotelaanbiedingen

In en rondom de Bollenstreek zijn ook heel veel schitterende hotels gelegen. Normaal zijn veel hotels tijdens het Paasweekend volgeboekt. Door het ontbreken van veel internationale bezoekers zijn er nu veel aanbiedingen.

Booking.com

Deel de lente met #vierdelente

Helaas zijn er veel mensen in de wereld die niet naar Keukenhof kunnen reizen. Om iedereen toch te laten genieten van de bloemen delen we alle foto’s met de volgende hashtags: #vierdelente, #celebratespring en #frühlingfeiern.
Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page