Parkeren Koningin Astrid Boulevard Noordwijk

Home / Parkeren in de Bollenstreek / Parkeren bij het strand van Noordwijk / Parkeerterreinen Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk

 

Wil je direct aan het strand parkeren? Dat kan op de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk. Er kan langs de weg geparkeerd worden maar er zijn ook twee grote parkeerterreinen. De parkeerlocaties zijn gelegen aan het zuidelijke strand van Noordwijk aan Zee. Er is plek voor vele honderden auto’s

Noordelijke kant Kon. Astrid Boulevard

Rij je langs Hotel Huis ter Duin richting het zuiden dan kom je vanzelf op de Koningin Astrid Boulevard aan. Deze weg ligt parallel aan het strand. Er zijn veel parkeerplaatsen langs de weg en er zijn twee grote parkeerterreinen. De meest noordelijke is het grootste parkeerterrein.

Locaties aan het noordelijke deel van de Kon. Astrid Boulevard zijn:

Zuidelijke kant Kon. Astrid Boulevard

Rij je door op de Koning Astrid Boulevard dan kom je het tweede parkeerterrein tegen. Dit parkeerterrein is wel iets kleiner dan het noordelijke terrein.

Locaties aan het zuidelijke deel van de Kon. Astrid Boulevard zijn:

Parkeertarief Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk

Er geldt op maandag t/m zondag van 9:00 uur tot 23:00 uur betaald parkeren. Je mag zo lang parkeren als je wilt. De eerste twee uur betaal je € 1,00 per uur, daarna € 3,00 per uur.

Je kan ook een dagkaart kopen voor € 10,00. Van 1 april t/m 30 september € 15,00 per dag.

Pas op: Het woongebied van Noordwijk aan Zee is vergunninghoudersgebied. Je mag hier wel parkeren maar dat kost je wel € 0,10 per 2 min (€ 3,00/uur). De betaaltijden zijn daar 24 uur per dag.

Navigatie

Om bij het parkeerterrein te komen kan je het beste navigeren naar Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page