parkeren langevelderslag noordwijk 2

Home / Parking dans le Bollenstreek / Parking à la plage de Noordwijk / Parkeerterrein Langevelderslag in Noordwijk

 

Het strand van Langevelderslag in Noordwijk aan Zee is zeer populair. Er is een groot parkeerterrein waar je eenvoudig je auto kan parkeren. Op de grote parkeerplaats kunnen maar liefst 700 auto’s parkeren.

Langevelderslag is de meest noordelijke strandafslag van Noordwijk. Het is een heerlijke locatie en meestal iets rustiger dan de stranden in de centrumgebieden van de kustdorpen. Je rijd ongeveer 2 kilometer door het unieke duingebied en ziet daarna aan je rechterzijde het grote parkeerterrein.

Parkeertarief Langevelderslag

Er staan parkeerautomaten en je kan betalen via parkeerdiensten zoals Parkmobile. De parkeerzone is 22600. De volgende parkeertarieven gelden 7 dagen per week en 24 uur per dag:

1ste en 2de uur€ 0,10 per 6 minuten (€ 1,00 per uur)
vanaf 3de uur€ 0,10 per 2 minuten (€ 3,00 per uur)
Dagkaart€ 10,00 per dag
1ste en 2de uur€ 0,10 per 6 minuten (€ 1,00 per uur)
vanaf 3de uur€ 0,10 per 2 minuten (€ 3,00 per uur)
Dagkaart€ 5,00 per dag

Adres parkeerterrein Langevelderslag

Om bij het parkeerplaats te komen kan je het beste navigeren naar Langevelderslag 20 in Noordwijk. Het parkeerterrein bevind zich aan het eind van de weg aan de rechterkant.

Wat is er te doen bij Langevelderslag?

Het parkeerterrein van Langevelderslag is ideaal voor een bezoekje aan het mooie brede strand en het uitgebreide duingebied. Er is ook een ingang naar de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Ook zijn er een aantal leuke horeca gelegenheden te vinden. Zo kan je genieten bij Nederzandt, Hoogies, Bella Bella en ‘t Broodhuys.

Kinderen genieten bij de grote Speeltuin Speelzandt en de kabouter kinderwandeling door het mooie duingebied.

Vanaf dit parkeerterrein fiets je in de lente eenvoudig naar de bloemenvelden. Bloemenpark Keukenhof ligt op slechts 7 kilometer fietsen.

Meer over Langevelderslag

Meer over Noordwijk aan Zee

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page