Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Markt onder de Linden 2021 in Noordwijk

12 juni 10:00 13 juni 17:00

markt onder de linden Noordwijk

De jaarlijkse ‘Markt onder de Linden’ is populair bij liefhebbers van tuinen, lifestyle en delicatessen. Kom ook inspiratie opdoen tijdens dit leuke weekend.

In de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen vind je op het lommerrijke Lindenplein en de stijlvolle Voorstraat het charmante decor voor tal van activiteiten en bezienswaardigheden.

Dit succesvolle, groene evenement zal ook dit jaar gevuld zijn met kramen en activiteiten met de mooiste, nieuwste, aantrekkelijkste, stijlvolste producten die de marktmeesters voor je hebben kunnen vinden!

Ontspannen struinen langs talloze kramen met hun veelsoortig aanbod aan kwaliteitsproducten op het gebied van tuinen en het goede buitenleven; het bezoeken van tuinen opengesteld door enthousiaste Noordwijkse tuinbezitters; genieten van kunst op verschillende locaties op en rond de markt en dat alles omlijst door levende muziek passend bij de ambiance van de elegante ‘Markt onder de Linden’.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Begin:
12 juni 2021 – 10:00
Einde:
13 juni 2021 – 17:00
Evenement Categorie:
Lindenplein
Noordwijk, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page