Home /

 
Loading Events

« All Events

Nieuwjaarsduik 2025

1 January 2025 10:00 16:00

Een nieuwjaar start je natuurlijk op het strand van Nederland. Neem tijdens de traditionele nieuwjaarsduik een duik in het zeewater of kom kijken naar de helden.

Zoals elk jaar zijn er weer vele locaties aan zee waar je de nieuwjaarsduik officieel kan doen of kan kijken. Hieronder een overzicht met de locaties en tijden.

13:00 uur : Nieuwjaarsduik Noordwijk (bij de vuurtoren)

Om 13:00 uur start de Nieuwjaarsduik in Noordwijk ter hoogte van de vuurtoren bij strandpaviljoen De Zeemeeuw. Inschrijven kan vanaf 11.30 uur op het strand voor de Zeemeeuw. Er is een maximum van 1.000 duikers. De kosten zijn 2 euro per persoon (Let op: geen pin alleen contant). Op 1 januari kan je eenvoudig parkeren in Noordwijk. Wij adviseren om te parkeren langs de boulevard of op parkeerterrein het Wantveld.

15:00 uur: Nieuwjaarsduik Noordwijk Langevelderslag

Een van de leukste duiken is die bij het strand van Langevelderslag tussen Zandvoort en Noordwijk.. De nieuwjaarsduik bij Langevelderslag is elk jaar een groot feest. De organisatie weet elk jaar weer een unieke sfeer te creëren die wat weg heeft van de Elfsteden sfeer. Vele leuke kraampjes met koek & zopie, de vette beats van de Nederzandt DJ en lekkere livemuziek zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Speciaal voor de minder vroege vogels start de duik bij Nederzandt op 1 januari om 15:00 uur. Een kater is dus geen excuus, want je kunt lekker uitslapen! Parkeren kan op het parkeerterrein van Langevelderslag.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Details

Date:
1 January 2025
Time:
10:00 – 16:00
Event Category:
Langevelderslag 36-56
Noordwijk, Zuid Holland 2204 AH Nederland
+ Google Map
0252-372430
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page