Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaas intocht Sassenheim

18 november 2023 13:30 17:00

Op zaterdag 18 november 2023 is de Sinterklaasintocht in Sassenheim. En Sinterklaas heeft ons al laten weten dat hij weer heel veel zin heeft om samen met zijn roetveegpieten de kinderen van Sassenheim te verblijden met strooigoed en natuurlijk cadeautjes.

Programma Sinterklaasintocht Sassenheim

De Pakjesboot zal op zaterdag 18 november om 13.30 uur aanmeren aan de Oosthaven (bij de brandweer). Als de Sint en zijn Pieten aan wal zijn, wordt hij welkom geheten door de burgemeester.

Hierna zal de Sint zijn paard bestijgen en gaan we onder begeleiding van de jeugdband van Adest Musica door de Molenstraat richting het centrum. Ook zullen de circuspieten weer meekomen naar Sassenheim. Na de rondrit in het centrum zal hij plaats nemen op zijn stoel op de loper bij de ingang van het park. Hier kunnen de kinderen die dat willen met de Sint op de foto. Natuurlijk lopen de Pieten ook rond, dus grijp je kans en ga met je favoriete Piet op de foto.

Glutenvrije Pieten.

Dit jaar heeft Sinterklaas ook weer beloofd dat er speciale Glutenvrije Pieten mee zullen komen naar Sassenheim. Sinterklaas vindt het belangrijk dat ook de kinderen die een Gluten allergie hebben ook een leuk Sinterklaasfeest kunnen vieren. Deze Glutenvrije Pieten zullen niet alle kindjes kunnen begroeten of een handje geven, ze zijn aan hun groene pakken en schorten te herkennen. Het helpt al als de kindjes iets op hebben dat ze een Glutenallergie hebben. Op de website www.glutenvrij.nl is hier meer informatie over.

Houd ook tussen 13:15 en 16:00 uur rekening met verschillende afzettingen van het verkeer in en om het centrum van Sassenheim.

Sint 2021Sint 2021

Sinterklaas tip

Breng de Sinterklaassfeer in huis. Bekijk tips en ideeën op het gebied van Sinterklaas knutselen

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
18 november 2023
Tijd:
13:30 – 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Sassenheim, Nederland + Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page