Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaas intocht Sassenheim

16 november 13:30 17:00

Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas, vergezeld van vele Pieten weer aan op de Oosthaven in Sassenheim. De verwachting is dat hij rond 13:30 uur arriveert.


SintSint

Op zaterdag 16 november komt de stoomboot weer in Sassenheim aan. Dit jaar gaat de Sinterklaas en zijn gevolg proberen om om 13:30 uur aan te meren aan de Oosthaven. De burgemeester van Teylingen heeft haar aanwezigheid ook weer kenbaar gemaakt.

Vervolgens nadat Sinterklaas welkom geheten is zal hij onder begeleiding van de Jeugdband Adest Musica onderweg gaan naar het centrum gaan.
Waar de B.P.T. Teylingen i.s.m. Toneelvereniging Pankras een verrassend vernieuwd spectaculair programma samengesteld.

Nieuw dit jaar

Speciaal voor het winkelend publiek heeft de B.P.T. Teylingen een compleet middagvullend programma gesteld. Diverse verenigingen en bedrijven zullen zich van hun beste kant laten zien. Te weten, Total Move, Jeugdcircus Atleta, Carnavalsvereniging de Saksen en de Pietenband van Sinterklaas. Tussen de optredens door zal DJ Chipito de sfeer er hoog in houden. Een echte presentator zal het complete middagprogramma aan elkaar praten.
Blijf vooral tot het einde, we gaan aan het einde afsluiten met een grote recordpoging. We gaan de allergrootste Zwarte Pieten Polonaise maken.
Nieuwsgierig? Houd de Facebook van Winkelcentrum Sassenheim in de gaten voor de laatste updates!

Glutenvrije Pieten.

Dit jaar heeft Sinterklaas voor de 2de keer beloofd dat er speciale Glutenvrije Pieten mee zullen komen naar Sassenheim. Sinterklaas vind het belangrijk dat ook de kinderen die een Gluten allergie hebben ook een leuk Sinterklaasfeest kunnen vieren. Deze Glutenvrije Pieten zullen niet alle kindjes kunnen begroeten of een handje geven, ze zijn aan hun groene schorten te herkennen. Het helpt al als de kindjes iets op hebben dat ze een Glutenallergie hebben. Op de website www.glutenvrij.nl is hier meer informatie over.

Houd ook tussen 13:15 en 16:45 rekening met verschillende afzettingen van het verkeer in en om het centrum van Sassenheim.


Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
16 november 2019
Tijd:
13:30 – 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Sassenheim, Nederland + Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page