DAF sightseeing tour

Home / De leukste Dagje Uit tips / Sightseeing Tours Bollenstreek / Tour met een DAF 33 oldtimer langs strand, duinen, bollenvelden en de molens

 

Ontdek zelf de veelzijdige Bollenstreek met een van de klassieke DAF 33 tours. Je huurt de DAF 33 voor een hele dag inclusief routebeschrijving met tips voor geweldige hotspots om te stoppen. De DAF 33 heeft ruimte voor 4 personen en er zijn maximaal vier DAFjes te huur.

Huur een DAF 33 en ontdek de mooiste plekjes van de Bollenstreek! Wie kent hem niet, deze klassieker uit de jaren 70. De leukste manier om de Bollenstreek te leren kennen! Rijd over de Boulevard van Katwijk en Noordwijk. Maak een stop bij de duinen om herten te spotten en maak een wandeling op het strand.

DAF 33 huren

DAF sightseeing tour
Huur een DAF 33 voor een dagje touren door de Bollenstreek

In de zomer rij je met de DAF 33 langs het strand en de duinen, bezoek je gezellige dorpjes en kan je de zomerbloemen van de Bollenstreek bewonderen tijdens het Dahlia Festival.

Je kunt met maximaal vier personen plaatsnemen in de DAF 33!

Ontdek de highlights met de DAF 33 Tour

Met de klassieke DAF 33 uit de jaren 70 ontdek je eenvoudig de mooiste plekjes in de Bollenstreek.

Bloemenvelden en showtuinen

Prive gids tulpenvelden
Met een DAF 33 langs de bloemenvelden

In de lente staat de Bollenstreek in bloei. Vele bollenvelden laten dan hun kleurrijke bloemen zien. Kom ook genieten van de narcissen, hyacinten en natuurlijk de tulpenvelden. Met de DAF 33 tour geniet je van de mooiste bloemenvelden. Combineer je tour met een bezoek aan bloemenpark Keukenhof, Tulip Experience Amsterdam, De Tulperij of de Tulip Barn. In de zomer kan je genieten van de zomerbloemen bij o.a. De Tulperij en de kasteeltuinen van Keukenhof.

Strand en Duinen

strand wassenaarse slag
Strand

Als je aan het touren bent door de Bollenstreek dan mag je het strand en de duinen niet missen. Maak bijvoorbeeld een stop bij het strand van Langevelderslag.

DAF 33 uitje voor groepen tot 16 personen

Prijs DAF 33 huren

Je kan de DAF 33 huren voor een hele dag of voor 3 uur. Om een DAF 33 te huren moet je minimaal 30 jaar zijn en 5 jaar rijervaring hebben.

De prijs is altijd inclusief:

  • 1 tot 4 personen per DAF 33
  • Inclusief brandstof
  • Routebeschrijving met hotspots
  • Instructie voor vertrek
  • Huur van 9.00 uur t/m 18.00 uur
Huurperiode DAF 33Prijs (incl. btw)
DAF 33 voor 3 uur€ 125,00Reserveer
DAF 33 voor hele dag
09.00 uur – 18.00 uur
€ 195,00Reserveer

Startlocatie en parkeren

De startlocatie is Jacoba van Beierenweg 97A in Voorhout. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen bij de startlocatie. Kom je met het openbaar vervoer? Plan dan je reis via 9292.nl

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page