Land rover tulpen tour
 

Ga op ontdekkingstocht langs de tulpenvelden met deze unieke Tulpen Tour in een stoere Land Rover Defender. Je chauffeur is tevens je lokale gids die de mooiste plekjes in de Bollenstreek weet. Zo rij je langs de mooiste bloemenvelden en maak je prachtige foto’s tussen de bloemen.

Ontdek de bloemenvelden met een Land Rover Defender

Exclusieve tulpen tour

Prive gids tulpenvelden
Met een Land Rover tulpen tour langs de bloemenvelden

De Land Rover tulpen tour is een exclusieve tour en kan per keer maximaal 8 personen meenemen. Hierdoor ontdek je de bloemen altijd met een kleine groep. Onderweg zie en hoor je alles over de tulpen en de tulpenvelden. De tour duurt ongeveer 2,5 en start vlak bij Bloemenpark Keukenhof.

Je kunt met maximaal 8 personen mee met de Land Rover Tulpen Tour.

Prijzen Land Rover Tulpen Tour

De Tulip Safari Tour is beperkt beschikbaar. De tour wordt alleen in het weekend gegeven en er is slechts plaats voor 8 personen per tour. De Tulpen Safari Tour is geschikt vanaf 6 jaar.

Land Rover Tulpen TourPrijs per persoon
Tulpen Tour (6+)€ 65,00Reserveer

Op de kalender hieronder kun je meteen zien of de Tulip Safari Tour nog beschikbaar is op de dag en tijd van je keuze en je tour direct boeken.

Startlocatie en parkeren

De Tulip Safari Tour vertrekt vanaf Heereweg 10 in Lisse. Deze locatie ligt op slechts 10 tot 15 minuten lopen van de tulpenpark Keukenhof. Kom je met het openbaar vervoer? Plan dan je reis via 9292.nl

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page