Brasserie Milo

Home / De leukste Dagje Uit tips / Restaurants / Restaurants op Kaageiland / Brasserie Milo (Restaurant ‘t Kompas)

 

Brasserie Milo (voorheen restaurant ‘t Kompas) bevindt zich in een authentieke hooiberg op het pittoreske Kaageiland. Het is een prachtige locatie om te genieten van heerlijk eten, drinken en gezelligheid in een mediterrane sfeer. Het historische pand biedt een unieke ambiance met een geweldig uitzicht over de Kagerplassen. Ook heeft het restaurant een groot terras met tevens een grote aanlegsteiger waar tijdens de zomermaanden adembenemende zonsondergangen te zien zijn.

Brasserie Milo

Bij Brasserie Milo is er, naast het kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de Kagerplassen, regelmatig meer te beleven zoals live muziek, speciale events en nog veel meer. Of je nu komt voor een smakelijke lunch of diner, een gezellige borrel of een heerlijke avond uit, Milo biedt voor elk wat wils. Bovendien is de locatie ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten of bruiloften.

Menukaart

Je kan bij Brasserie Milo terecht voor een heerlijke mediterraanse lunch, diner en alles daartussenin. Wil je voor jouw bezoek de kaart alvast even checken? Klik voor het menu op de website.

Openingstijden

De openingstijden van Brasserie Milo zijn afhankelijk van het seizoen. Kijk voor de actuele openingstijden op google.com

Contactgegevens

  • Julianalaan 58
  • 2159 LC Kaag
  • 0252-544215
  • Reserveren

Meer over De Kaag

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page