Alexander Beach Club Noordwijk
 

Stap even in een andere wereld en geniet bij Alexander Beachclub in Noordwijk. Deze moderne strandtent ligt zeer centraal aan de boulevard van Noordwijk. Het strandpaviljoen is het hele jaar geopend dus je kan er elke dag genieten van het brede strand en het uitzicht op zee.

Lekker achterover leunen, ontspannen en kijken naar de zon die langzaam de zee inzakt. Alexander Beachclub is de strandtent waar je de hele dag kan genieten van een relaxte en sensuele ambiance. Ontdek de magie van ontbijten, lunchen, borrelen of dineren in dit mooie restaurant aan zee.

Geniet van een korte strandvakantie langs de Nederlandse kust met een van de voordelige hotelarrangementen »
Menukaart en prijzen

Alexander Beachclub is ook een perfecte locatie voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner met uitzicht op zee. Laat je verwennen door de koks. De Beachclub werkt met dagverse seizoensproducten. De a la carte kaart wisselt ongeveer elke 4 maanden en gaat met de seizoenen mee.

Prijsniveau

Hieronder hebben we enkele gerechten en prijzen van de menukaart van Alexander Beachclub geselecteerd. Hiermee krijg je een beeld van het prijsniveau van dit strandpaviljoen.

Carpaccio Sandwich (lunch)€ 13,00
Tosti€ 7,00
Nacho’s€ 9,90
Runderburger (diner)€ 16,50
Chicken cashew (diner)€ 18,50

Bekijk de volledige menukaart hier

Ligbedden huren

Geen gesjouw en geen gehamer, huur een windscherm bij Alexander Beach Club en je ligt, op zomerdagen, de hele dag eerste rang en uit de wind! Huur daarbij een heerlijk loungebed met een zacht kussen en je bent klaar voor een dagje zonnen, luieren en relaxen. Even uit de zon? Parasols zijn er in overvloed.

 • Scherm per dag € 8,00
 • Loungebed per dag € 9,50
 • Parasol per dag € 5,00
 • Complete set: scherm, parasol, tafeltje en 2 loungebedden per dag € 32,00

Reserveren
Een deel van de windschermen en bedjes kunnen van te voren gereserveerd worden. Wil je op de hete en drukke dagen verzekerd zijn van een bedje op het strand? Dan raden wij je aan om ruim van te voren te reserveren via de strandman Guus: +31 6 – 13 58 84 02. Je bedje blijft tot 10.30 uur voor je vrij.

Hoe kom je bij Alexander Beachclub?

Kom je met de auto naar de Beachclub dan kan je het beste parkeren aan de zuidelijke kant van de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.

Openingstijden Alexander Beachclub

Alexander Beach Club is het gehele jaar geopend.

 • Dinsdag t/m vrijdag – vanaf 11:00 uur
 • Zaterdag en zondag – vanaf 10:00 uur
 • Van 26 maart t/m oktober gehele dag geopend vanaf 10:00 uur

Adresgegevens

 • Alexander Beach Club
 • Koningin Wilhelmina Boulevard 104
 • 2202GR Noordwijk
 • website

Alle strandpaviljoens in Noordwijk

Meer in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page