strandtent BEACH Noordwijk schommel
 

B.E.A.C.H staat voor ‘Best Escape Anyone Can Have’. En dat is precies waar B.E.A.C.H. Noordwijk voor staat: iedereen is welkom bij dit trendy strandpaviljoen in Noordwijk aan Zee. Om even lekker uit te waaien en te ontspannen. 

B.E.A.C.H. Noordwijk is gelegen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard (afrit 19). Een fantastische ligging, direct aan het uitgestrekte strand. Vanaf het terras heb je een prachtig, panoramisch uitzicht over de Noordzee. Geniet van een lekker diner, hapje of drankje op het terras of binnen in het knusse restaurant.

Menukaart en prijzen

B.E.A.C.H. Noordwijk heeft een uitgebreide menukaart voor ontbijt, lunch en diner. Een aanrader zijn de heerlijke steenoven pizza’s. Voor kinderen zijn er speciale kindermenu’s met naast patat met een snack ook een mini burger, spaghetti en een pizza.

Prijsniveau

Hieronder hebben we enkele gerechten en prijzen van de menukaart van B.E.A.C.H. Noordwijk geselecteerd. Hiermee krijg je een beeld van het prijsniveau van dit strandpaviljoen.

Tosti€ 4,00
Kindermenu€ 8,00
Nacho’s€ 8,00
Hamburger + friet€ 17,50
Kipsaté€ 17.50

Bekijk de volledige menukaart hier

Ligbed huren + bediening

Wil je relaxt genieten van een dagje strand dan kan je bij B.E.A.C.H. terecht voor het huren van ligbedden en windschermen.

Ligbed & servicePrijs voor 2 personen
Luxe ‘bali’ ligbed
incl. gebruik hamamdoek en bediening
€ 50,00

De ligbedden zijn hier online te reserveren. Indien je reserveert moet je voor 12 uur aanwezig zijn.

Hoe kom je bij B.E.A.C.H. Noordwijk?

Strandpaviljoen B.E.A.C.H. Noordwijk ligt aan strandafrit 19 in Noordwijk. Er is veel parkeergelegenheid op parkeerterrein Wantveld of je kan parkeren op de Koningin Wilhelmina Boulevard. Vanaf het parkeerterrein is het slechts 5 minuten lopen. Kom je met de fiets? Parkeer je fiets dan langs de Zeereep vlak bij het strandpaviljoen.

Openingstijden

B.E.A.C.H. Noordwijk is tijdens het strandseizoen elke dag geopend van 9.00 tot 24.00 uur.

  • Ontbijt: 9.00 – 11.00
  • Lunch: 11.00 – 15.30
  • Diner: 17:30 – 22.00

Adresgegevens

  • B.E.A.C.H. Noordwijk
  • Zeereep 102
  • 2202 NW Noordwijk
  • website

Alle strandpaviljoens in Noordwijk

Meer in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page