Beachclub Bries Noordwijk
 

Bries is een onder architectuur ontworpen eigentijdse, duurzame en stijlvolle beachclub, die gastvrijheid uitstraalt met een internationaal karakter.

Beachclub Bries is gelegen in het zuidelijke deel van het strand in Noordwijk aan Zee. De strandtent is geopend vanaf de vierde week van maart t/m half oktober.

Verhuur ligbedden aan het strand

Bij Bries kan je lekker luxe van het strand genieten met het huren van een ligbed. Hieronder staan de prijzen per dag:

  • Kingsize windscherm + strandbed met matras & kussen € 22,50 p.dag
  • Extra strandbed met matras en kussen € 12,50 p.dag
  • Parasol € 5,- p.dag

Bereikbaarheid Strandpaviljoen Bries

Neem op de A44 (langs Wassenaar), afrit 6 (Voorhout, Noordwijk, Oegstgeest-Noord). Onder aan de afslag naar links en Noordwijk aanhouden. Bij binnenkomst Noordwijk alsmaar rechtdoor rijden tot aan de vuurtoren en sla bij het kruispunt linksaf. Deze weg loopt over in de Parallel Boulevard en daarna De Grent. Op de Grent naar boven rijden en eerste straat naar rechts, Kon. Astrid Boulevard aanhouden.

Zodra u op de boulevard bent naar het zuiden doorrijden circa 500 meter tot u aan de linkerkant Vesper Hotel ziet en vervolgens, na ongeveer 50 meter, slaat u rechts af naar beneden het parkeerterrein op, zie het gele bordje met afrit 1 & 2. Eenmaal op parkeer terrein aangekomen 1ste strandafgang aan uw rechterhand!

Het is betaald parkeren van 9:00 tot 21:00 uur. U kunt betalen met chipknip, telefoonparkeerdiensten en muntgeld.
Eerste twee uur a € 1,00 per uur, daarna € 2.- per uur of een dagkaart voor € 7,50

Contactgegevens

  • Beachclub Bries
  • Koningin Astrid Boulevard 102
  • website

Alle strandpaviljoens in Noordwijk

Meer in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page