beachclub o
 

Beachclub O. in Noordwijk aan Zee heeft een luxe ambiance met buitenlandse allure. Hier kun je heerlijk relaxen terwijl het je aan niks ontbreekt. ‘s Avonds kun je lekker loungen met een goede fles bubbels of de beste cocktails van de bartenders.

Beachclub O. is onderdeel van de Hotels van Oranje keten en levert de bekende kwaliteit en service. De combinatie van deze streekproducten met internationale invloeden zorgt ook nog eens voor verrassende gerechten.Bij het diner geniet je van een goede fles wijn of bubbels. Die wijn kun je trouwens ook proberen bij een van de leukste en lekkerste high wine’s in Noordwijk! Erg leuk om te doen met vriendinnen!

Strandbedden verhuur

Op zoek naar optimale ontspanning om volledig tot rust te komen? Kom naar Noordwijk aan Zee en geniet van jouw ultieme vakantiegevoel op een van de mooiste stranden van Nederland. Beachclub O. biedt een scala aan mogelijkheden om met je voeten in het zachte zand in de ultieme relaxmodus te komen. Met de zon op je gezicht en de warme, zoute zeewind door je haren geniet je bij ons van een overheerlijke stranddag.

Prijzen:

  • Wil je twee luxe strandbedjes en een windscherm? Voor €30,- lig je met twee personen lekker de hele dag lang uit de wind in de zon op je bedje!
  • Onze zijdezachte handdoeken garanderen een dag lang genot voor €25,- per handdoek.
  • Behoefte aan wat privacy en geen zin in opstuivend zand? Een windscherm huur je bij ons voor slechts €12,50 per dag!

Wil je een strandbed reserveren? Bel nu naar +31 (0)71 367 68 94 en verzeker van een mooi standbed voor Beachclub O.

Adresgegevens

  • Beachclub O
  • Koningin Wilhelmina Boulevard 106
  • 2202GW Noordwijk
  • website

Alle strandpaviljoens in Noordwijk

Meer in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page