Strandpaviljoen De Koele Costa Noordwijk
 

Bij strandpaviljoen De Koele Costa aan het strand van Noordwijk aan Zee geniet je in een relaxte, ongedwongen sfeer van het lekkerste eten & drinken.

De Koele Costa ligt aan het brede zandstand van Noordwijk en is eenvoudig te bereiken via strandafrit 21. Deze strandtent staat bekend om de no nonsense sfeer. Het is een heerlijke plek voor jong en oud.

Menukaart en prijzen

Bij de Koele Costa is het geniet van een ontbijt, lunch of diner met je voeten in het zand. Probeer zeker de huisgerookte zalm in een verse salade of op een broodje. Ook een aanrader zijn de heerlijke burgers van dit strandpaviljoen.

Prijsniveau

Hieronder hebben we enkele gerechten en prijzen van de menukaart van De Koele Costa geselecteerd. Hiermee krijg je een beeld van het prijsniveau van dit strandpaviljoen.

Koffie€ 2,00
Cola€ 2,20
Tapbier Kornuit 25 cl€ 2,60
Tosti€ 3,00
Nacho’s kaas, salsa en guacamole€ 5,00

Bekijk de volledige en actuele menukaart hier

Hoe kom je bij de Koele Costa?

Strandpaviljoen De Koele Costa ligt aan strandafrit 21 in Noordwijk. Er is veel parkeergelegenheid op parkeerterrein Wantveld. Vanaf het parkeerterrein is het slechts 5 minuten lopen. Kom je met de fiets? Parkeer je fiets dan langs de Zeereep vlak bij het strandpaviljoen.

Openingstijden

De Koele costa is tijdens het strandseizoen elke dag geopend van 9.00 tot 24.00 uur.

Strandhuisjes van de Koele Costa

Wil je overnachten in een mooie strandhuisje op het strand en genieten van de zonsondergang en ontbijten met je voeten in het zand? De Koele Costa heeft vijf strandhuisjes op het strand van Noordwijk.

Adresgegevens

Alle strandpaviljoens in Noordwijk

Meer in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page